Στο πρώτο του ντέρμπι Μάντσεστερ, ως προπονητής της Γιουνάιτεντ, ο Ρούμπεν Αμορίμ είδε την ομάδα του να φεύγει νικήτρια, 2-1 από την έδρα της Σίτι, με γκολ στο 89ο λεπτό.
Ο Πορτογάλος θυμήθηκε τις επικές ανατροπές, που είχε σημειώσει, στο παρελθόν, η Γιουνάιτεντ, με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στη τεχνική ηγεσία.
Μετά το ντέρμπι στο "ETIHAD", ο Αμορίμ είπε πως "ήταν απίστευτο. Ήταν η Fergie time, το πιστεύω, κάτι μαγικό συνέβη. Πιστεύω ότι το αξίζαμε. Ήταν πολύ δύσκολο ματς αλλά πιστεύουμε μέχρι το τέλος. Καταφέραμε να σκοράρουμε, χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη, ήταν σημαντική για εμάς και για τους φιλάθλους μας".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

