Quantcast
NEWS
6 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Μαγική εικόνα και νίκη του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο

Ο Παναιτωλικός έχασε πέναλτι και δυο τουλάχιστον τεράστιες ευκαιρίες να σκοράρει πρώτος, πριν βάλει το γκολ ο Καμαρά στο 87' γράφοντας το τελικό 0-1

SUPER LEAGUE:15η αγωνιστική
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΟΚ: 0-1
ΓΗΠΕΔΟ: Αγρινίου 
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσακαλίδης Aλέξανδρος

Ο Παναιτωλικός είχε ευκαιρίες να σκοράρει απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά τελικά οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη στο Αγρίνιο με κεφαλιά του Καμαρά στο 87', στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League. 

Ο ΠΑΟΚ απείλησε μόλις στο 2ο λεπτό. Ο Σορετίρε βρέθηκε φάτσα με τον Τσάβες έπειτα από αδράνεια του Μπακάκη, με τον Τσάβες να παραχωρεί κόρνερ. Στο 14' ο Παναιτωλικός απείλησε με ωραίο σουτ του Λαχούντ, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από την εστία του Κοτάρσκι. Στο 21ο λεπτό ο Μιχαηλίδης έκανε μεγάλο λάθος, ο Μαϊντέβατς του έκλεψε τη μπάλα, τον ντρίμπλαρε και κέρδισε πέναλτι, το οποίο δόθηκε και μετά τον έλεγχο του VAR. Tην εκτέλεση ανέλαβε ο Μαϊντέβατς, αλλά έστειλε τημπάλα άουτ. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει στο 32', σε μία βαθιά ο Μιχαηλίδης κάνει λάθος με τον Λαχούντ να εκτελεί από πλεονεκτική θέση και τον Κοτάρσκι να κάνει απίθανη επέμβαση. Το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. 

Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ στο 58' είχε μεγάλη ευκαιρία. Ο Ότο βρέθηκε φάτσα με τον Τσάβες έπειτα από μπαλιά του Κωνσταντέλια (με τους Τσάλοφ και Σορετίτε να μην καταφέρνουν να εκτελέσουν), πλάσαρε και ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού έδιωξε με τα πόδια. Στην εξέλιξη της φάσης ο Καμαρά πήγε να επωφεληθεί, αλλά μάζεψε ο αντίπαλος γκολκίπερ. Στην επόμενη φάση, η ομάδα του Αγρινίου απάντησε, όταν μετά από λάθος γύρισμα του Καμαρά, ο Λαχούντ έφυγε φάτσα με τον Κοτάρσκι που τον νίκησε. Στο 75' η επικίνδυνη κόντρα του Παναιτωλικού μετά από νέο λάθος του ΠΑΟΚ, κατέληξε με σουτ του Λουίς Μιγκέλ, το οποίο ήταν πολύ κακό. Στο 80' ο Ζίβκοβιτς έφυγε κάθετα από πάσα του Μπάμπα, έκανε το σουτ, με την μπάλα να κοντράρει ελάχιστα και τον Τσάβες να διώχνει στην κλειστή του γωνία. Τελικά, ο ΠΑΟΚ στο 87' σκόραρε με κεφαλιά του Καμαρά για το τελικό 0-1. 

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Σιέλης, Παντελάκης, Στάγιτς, Μπακάκης (63′ Μαυρίας), Μπουζούκης (63′ Λουίς), Πέρες, Λιάβας, Τορεχόν, Λαχούντ (81′ Μπελεβόνης), Μαϊντέβατς (64′ Λομόνακο).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε (62′ Μπάμπα), Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Γιόνι, Καμαρά, Σβαμπ (62′ Οζντόεφ), Ζίβκοβιτς, Μουργκ (46′ Κωνσταντέλιας), Σορετίρε (69′ Τισουντάλι), Τσάλοφ (62′ Σαμάτα).




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ