Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Οπαδοί της Ουνιόν Βερολίνου πέταξαν αναπτήρα στον γκολκίπερ της Μπόχουμ

Ο ρέφερι χρειάστηκε να διακόψει το ματς για 28 λεπτά


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ένα άσχημο περιστατικό σημάδεψε την αναμέτρηση Ουνιόν Βερολίνου-Μπόχουμ 1-1, για τη 14η αγωνιστική της Bundesliga.

Με το παιχνίδι να βρίσκεται στις καθυστερήσεις, ο διαιτητής χρειάστηκε να διακόψει το ματς, για 28 λεπτά, όταν ο τερματοφύλακας της Μπόχουμ χτυπήθηκε στο κεφάλι από αναπτήρα, τον οποίο πέταξαν οπαδοί της Ουνιόν.

Αμέσως, ο ρέφερι έδωσε εντολή οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων να κατευθυνθούν στα αποδυτήρια. Μετά από περίπου 28 λεπτά διακοπής, ο διαιτητής αποφάσισε να επιστρέψουν οι παίκτες στο γήπεδο και να συνεχιστεί η αναμέτρηση για τα εναπομείναντα τρία λεπτά, με το σκορ να μην αλλάζει έως το φινάλε.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ