Μια σημαντική νικη χαρακτηρισε το διπλό στη Λαμία ο Μάριος Ηλιόπουλος ο οποίος μιλησε στην κάμερα της Cosmote Tv και επίσης αναφέρθηκε με αποθεωτικά λόγια στην υποστήριξη που έδωσε ο κόσμος.
Αναλυτικά οσα ειπε στην Cosmote Tv:
Για την εικόνα του αγώνα και τη νικη: «Ήταν δύσκολο ματς. Έπαιξαν οι δύο ομάδες ένα παιχνίδι σκοπιμότητας. Τα καταφέραμε. Δεν παίξαμε πολύ καλά αλλά παρατήρησα ότι το γηπεδο γλίστραγε. Δεν πάταγαν καλά οι παίκτες αλλά είναι σημαντική η νίκη γιατί σε αυτή τη φάση η ΑΕΚ χρειάζεται να πάρει μπρος και θα πάνε τα πράγματα καλά.
Για μένα είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα γιατί βλέπεις ότι οι μικρές ομάδες όπως η Λαμία στον πρώτο γύρο, έχουν κόψει βαθμούς σε μεγάλες ομάδες. Όπως επίσης ο Παναιτωλικός που κάνει ωραία πορεία»
Για τον κόσμο της ΑΕΚ: «Έχουμε μιλήσει με τον κόσμο μας, ζητήσαμε να υπάρχει αυτό το πάθος, το ενδιαφέρον στα πλαίσια αυτά όμως. Προφανώς σήμερα ένα κομμάτι που τόνωσε την ομάδα, είναι ο κόσμος μας που ήταν απίστευτος. Έμοιαζε ότι 80% είναι ΑΕΚ εδώ μέσα, με πολύ πάθος και αγάπη. Ο κόσμος μας είναι απίστευτος ο κόσμος γι’ αυτό μπήκα μέσα κι εγώ για να τους ευχαριστήσω».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!