Επίθεση μαθητών σε συμμαθητή τους σημειώθηκε, το μεσημέρι της Τετάρτης, στο 7ο ΕΠΑΛ Λάρισας.
Όλα έγιναν γύρω στις 13.30 όταν μαθητές του 7ου ΕΠΑΛ Λάρισας μαζικά άρχισαν να καταφέρονται εναντίον συμμαθητή τους, με αφορμή πληροφορία που διαδόθηκε σε όλο το σχολείο για σεξουαλική παρενόχληση σε μαθήτρια του ίδιου σχολείου -εκτός σχολικού συγκροτήματος- από τον μαθητή που δέχθηκε την επίθεση.
Όπως αναφέρει το onlarissa.gr υπήρξε μεγάλη αναστάτωση και με την κατάσταση να γίνεται ανεξέλεγκτη. Το γεγονός αυτό οδήγησε τους καθηγητές να επεμβαίνουν και να φυγαδεύουν τον συγκεκριμένο μαθητή σε αίθουσα, ενώ ειδοποίησαν και την αστυνομία.
Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, η μαθήτρια φέρεται να δέχθηκε την σεξουαλική παρενόχληση του συμμαθητή της πριν αρκετές ημέρες και μοιράστηκε το γεγονός με κάποιους συμμαθητές της, χωρίς η ίδια να έχει προχωρήσει σε καταγγελία στην αστυνομία. Η πληροφορία διέρρευσε σε όλο το σχολείο, με αποτέλεσμα να γίνει η μαζική επίθεση στο πρόσωπο του μαθητή.
Με απόφαση του διευθυντή οι μαθητές σχόλασαν νωρίτερα για να εκτονωθεί η κατάσταση.
Όταν έφτασε η αστυνομία στο σχολείο φυγάδευσε τον μαθητή που φέρεται να έκανε την σεξουαλική παρενόχληση και άρχισε έρευνα για το συμβάν.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

