Σφοδρή κριτική, από χρήστες των social media, δέχτηκαν ο Ραφίνια με τον Βόιτσεχ Σέζνι, για τη συμπεριφορά τους σε ball boy, στην αναμέτρηση Μπέτις-Μπαρτσελόνα.
Πριν από τη σέντρα του αγώνα, στο "Μπενίτο Βιγιαμαρίν", το ball boy ξεκίνησε να μαζεύει τις μπάλες, την ώρα που ο Ραφίνια έκανε εξάσκηση σε εκτελέσεις φάουλ. Ο Βραζιλιάνος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του, ζητώντας λίγο επιπλέον χρόνο, αν και με έναν όχι ιδιαίτερα φιλικό τρόπο.
"Πρέπει να κάνω τη δουλειά μου", απάντησε ο νεαρός δείχνοντάς του την ώρα στο ρολόι του, υποδεικνύοντας ότι ήδη βρίσκονταν εντός του προκαθορισμένου χρόνου.
Στην περίπτωση του Σέζνι, ο τερματοφύλακας προσποιήθηκε ότι θα του δώσει την μπάλα, αφήνοντας το ball boy με τα χέρια απλωμένα. Αυτό το περιστατικό προκάλεσε ακόμη και τα γέλια του συμπαίκτη του, Ζεράρ Μαρτίν. Τελικά, ο τερματοφύλακας, φανερά αδιάφορος, πέταξε την μπάλα στο έδαφος και γύρισε την πλάτη του στο ball boy.
Raphinha stopped a ball boy after the warm-up before Real Betis vs. Barcelona, and the boy replied, "I’m just doing my job." Szczęsny reportedly humiliated the boy, while Gerard Martin laughed sarcastically.
— Toni (@Footballfan0088) December 10, 2024
[@MovistarFutbol]#barbacena #UCL #LaLiga pic.twitter.com/DBRnnDkR47
Ένας χρήστης των social media σχολίασε: "Μπορώ κάπως να καταλάβω τις πράξεις του Ραφίνια, αλλά η συμπεριφορά του Σέσνι είναι ασέβεια, ειδικά με τον Ζεράρ Μαρτίν να γελάει στο παρασκήνιο".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Πόσο μικροί άνθρωποι...