Σε μια δήλωση-βόμβα προχώρησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος απέφυγε να δεσμευτεί πως θα κρατήσει τις ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ.
Στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την εκλογή στην προεδρία στην εκπομπή «Meet the Press» του NBC, ο νέος Αμερικανός πρόεδρος δεν δεσμεύτηκε να διατηρήσει τις ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ, την ευρωπαϊκή στρατιωτική συμμαχία που αποτελεί προπύργιο κατά της Ρωσίας από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. «Εάν πληρώσουν τους λογαριασμούς τους, οπωσδήποτε», θα διατηρήσει τον ρόλο της Αμερικής στη συμμαχία, είπε.
Ο Τραμπ δήλωσε ότι προσπαθεί να τερματίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία, «αν μπορέσει» προσθέτοντας ότι το Κίεβο ενδέχεται να μην λάβει την ίδια στρατιωτική βοήθεια που έπαιρνε από την κυβέρνηση Μπάιντεν, μόλις αναλάβει αυτός.
Όσον αφορά τον Μπασάρ Αλ Άσαντ, ο Τραμπ σχολίασε πως «είναι εκπληκτικό, διότι παρέμεινε για χρόνια στην εξουσία κάτω από πολύ πιο αντίξοες συνθήκες και ξαφνικά οι αντάρτες πηγαίνουν και καταλαμβάνουν μεγάλα κομμάτια της επικράτειας».
Πηγή ΦΩΤΟ: Gage Skidmore
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

