Το 2017, ο Όσκαρ άφησε τη Τσέλσι για να συνεχίσει την καριέρα του στη Σαγκάη και στο πρωτάθλημα Κίνας, έναντι 78 εκατομμυρίων ευρώ.
Επτά χρόνια μετά, ήρθε η στιγμή ο 33χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός να αποχαιρετήσει την ομάδα και το πρωτάθλημα, έχοντας κατακτήσει πέντε τίτλους και με απολογισμό 77 γκολ και 141 ασίστ.
Στο "αντίο" του, ο Όσκαρ δεν άντεξε, από τη λατρεία των φίλων της ομάδας, και ξέσπασε σε κλάματα.
Με τη Σανγκάη, ο Όσκαρ πανηγύρισε, μεταξύ άλλων, τρία πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο κι ένα Σούπερ Καπ, ενώ το τελευταίο πρωτάθλημα το κατέκτησε φέτος.
Συνολικά, στα επτά χρόνια παρουσίας του στο πρωτάθλημα Κίνας, έβαλε στον τραπεζικό του λογαριασμό 211 εκατομμύρια ευρώ.
33-year old Oscar is moved to tears in front of the Shanghai supporters as they ask him to stay at the club.
— Football Tweet (@Football__Tweet) December 5, 2024
After 8 years in China, the Brazilian is finally leaving. pic.twitter.com/kYuy4l8NAt
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

