Ξεκάθαρα μηνύματα στήριξης προς την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα και τον ίδιο τον Πελάδο έστειλε ο λαός της ΑΕΚ το βράδυ του Σαββάτου στη Φιλαδέλφεια. Ξεκάθαρα έδειξαν την αγάπη τους προς την ΑΕΚ οι σχεδόν 23.000 Ενωσίτες που παρά τη βροχή βρέθηκαν απόψε στην Αγιά Σοφιά. Μέσα στο παιχνίδι οι παίκτες και ο Ματίας αποθεώθηκαν ουκ ολίγες φορές. Και με τη λήξη οι παίκτες αναγνωρίζοντας τη στήριξη του κόσμου πήγαν σε αυτόν και τον χειροκρότησαν.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Μάλιστα, πολλοί φίλοι της ΑΕΚ αψήφησαν τη βροχή και έμειναν στις θέσεις του με τη λήξη για να χειροκροτήσουν τους ποδοσφαιριστές.
Απόψε η ΑΕΚ δεν κέρδισε μόνο τον… Άρη. Κέρδισε πολλά παραπάνω με όλη την ομάδα ενωμένη μετά από μία δύσκολη εβδομάδα. Θυμίζουμε πως στη διάρκεια του αγώνα οι ποδοσφαιριστές έδειξαν την στήριξή τους και στον Αλμέιδα, με τον οποίο πανηγύρισαν αγκαλιά μαζί τα γκολ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Μια γροθιά όλοι.. όσοι δεν θέλετε καλύτερα μείνετε στην άκρη.