O 26χρονος που συνελήφθη για την υπόθεση της έκρηξης στους Αμπελόκηπους αρνείται κάθε εμπλοκή του μέσω του δικηγόρου του. Υπενθυμίζεται ότι αποτύπωμα του συλληφθέντα εντοπίστηκε στο εσωτερικό σακούλας όπου βρέθηκε όπλο από το διαμέρισμα όπου έγινε η έκρηξη στους Αμπελόκηπους.
Σε γραπτή δήλωσή του ο συνήγορος του Αλέξανδρος Κανελλόπουλος αναφέρει:
«Ο εντολέας μου αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες που του αποδίδονται. Δεν έχει σχέση ούτε με το διαμέρισμα της οδού Αρκαδίας, ούτε με το βαρύτατο κατηγορητήριο που του αποδίδεται, ενώ ταυτόχρονα βιώνει μέσω δημοσιευμάτων και «διαρροών» την ακραία κακοποίηση του τεκμηρίου αθωότητας που πρέπει να απολαμβάνει κάθε κατηγορούμενος. Η ανεύρεση δακτυλικού αποτυπώματος σε κινητό αντικείμενο καθημερινής χρήσης (σακούλα) δεν αρκεί για τη στοιχειοθέτηση του οποιουδήποτε αδικήματος, κάτι που έχει κριθεί νομολογιακά κατ' επανάληψη, ανεξαρτήτως βαρύτητας του κατηγορητηρίου».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

