Ακόμη και σε ημέρα γιορτής για τους Αμερικανούς, όπως σήμερα που είναι η Ημέρα των Ευχαριστιών, ο Ντόναλντ Τραμπ βρήκε την ευκαιρία να επιτεθεί στους αντιπάλους του
Σε μήνυμά του σήμερα Πέμπτη μιλάει για τρελούς της ριζοσπαστικής Αριστεράς που προσπαθούν να καταστρέψουν τις ΗΠΑ.
Σε μήνυμά του γράφει: «Χαρούμενη Ημέρα των Ευχαριστιών σε όλους, ακόμα και στους τρελούς της ριζοσπαστικής Αριστεράς που εργάζονται τόσο σκληρά να καταστρέψουν τη χώρα μας, αλλά απέτυχαν παταγωδώς και πάντα θα αποτυγχάνουν γιατί οι ιδέες και οι πολιτικές τους είναι τόσο απελπιστικά κακές που ο μεγάλος λαός μας έδωσε μια συντριπτική νίκη σε αυτούς που θέλουν να κάνουν ξανά την Αμερική μεγάλη».
Απεθύνεται στη συνέχεια στους ψηφοφόρους του: «Μην ανησυχείτε, η χώρα μας σύντομα θα είναι σεβαστή, παραγωγική, δίκαιη και δυνατή και θα είστε περισσότερο από ποτέ περήφανοι που είστε Αμερικανοί!».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

