Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Δημήτρης Μπουρουτζίκας. Ο επί δεκαετίες συνεργάτης του Ντούσαν Μπάγεβιτς μιλησε για την κριση στην ΑΕΚ και στηριξε τον Ματίας Αλμέιδα.
Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5:
Για τον Ματίας Αλμέιδα και το ενδεχόμενο της λήξης συνεργασίας του με την Ένωση: «Έχει φτιάξει μια καλή ομάδα, που είναι σε υψηλές θέσεις. Όπως ασχολούνται όλοι με τη διαιτησία έτσι ασχολούνται άπαντες και με τους προπονητές. Κάτω τα χέρια πάντα από τον προπονητή! Και αν η ομάδα είναι καλά, το κλίμα είναι καλό, κάτω τα χέρια. Όλα είναι θέμα δουλειάς, ας τον αφήσουμε να δουλέψει. Όλοι οι «μανατζαρέοι» προτείνουν διάφορους προπονητές, όμως για να πάρεις κάποιον πρέπει η διοίκηση να ελέγξει τι πρεσβεύει, για να φτιάξει ένα κλίμα. Αν όμως είναι καλό το κλίμα γιατί να το χαλάσεις; Μπορεί η ΑΕΚ να έκανε μια ήττα, όμως είναι ψηλά στη βαθμολογία Ο ΠΑΟΚ που έφαγε τρία γκολ μέσα στη Τούμπα τι έπρεπε να κάνει, να διώξει τον Λουτσέσκου; Ή η Μάντστεστερ Σίτι που έγινε 3-3;»
Για τις τρεις σερί νίκες που έχει πετύχει ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού: «Δεν μου λέει τίποτα αυτό, ο χρόνος θα το δείξει γιατί θα έρθουν και τα δύσκολα».
Για το γεγονός πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της διοίκησης, ανεξαρτήτως αποτελέσματος: «Και έτσι θα πάει καλά η ομάδα, γιατί νωρίτερα έχεις αξιολογήσει ότι αυτός ο προπονητής κάνει για την ομάδα σου. Όποιος πάει να χαλάσει το καλό κλίμα σε μια ομάδα, πρέπει ο προπονητής να αποβάλει αυτό το αρνητικό στοιχείο».
Τέλος, για το ποιος θα βρεθεί στις κορυφαίες θέσεις του πρωταθλήματος: «Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα είναι στις δύο πρώτες θέσεις, βλέπω όμως τον Ολυμπιακό πρώτο έτσι όπως έχει πάρει φόρα. Η ΑΕΚ έχει πολύ καλούς παίκτες, όμως πρέπει να ξεχωρίσει ποιοι θα είναι βασικοί και ποιοι αναπληρωματικοί. Αν το κάνει αυτό, θα μπει και η ΑΕΚ σε καλή θέση».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Τα είπε όλα. Οτιδήποτε άλλο είναι γελειοτητες. Κι αυτοί που δεν πιστεύουν να πιστέψουν. Aquellos que no creen, que crean.
Τι λές ρε γατάκι Μπουρουτζίκα και τι ξέρεις εσύ,άκου εκεί να τον αφήσουμε να δουλέψει κιόλας, έτσι θές το καλό της ΑΕΚΆΡΑΣ έέέ.Εδώ έχουμε τους ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΆΔΕΣ που λένε να φύγει χθές κιόλας ο άχρηστος,αυτό είναι το καλό της ΑΕΚΆΡΑΣ, μήπως θέλεις να αλλάξουμε και νοοτροπία;έέέ,ΛΈΩ ΤΏΡΑ.ΜΌΝΟ ΑΕΚ.