Το καλεντάρι της σύγχρονης εποχής έχει αναδομήσει την ποδοσφαιρική ελίτ με όλο και περισσότερο ματς που μάλλον αναμενόμενα οδηγούν με τη σειρά τους σε περισσότερους τραυματισμούς.
Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μια από τις ομάδες που υποφέρουν περισσότερο από τέτοια προβλήματα, με τον Βινίσιους Ζούνιορ να είναι ο τελευταίος που προστίθεται στο απουσιολόγιο.
Όπως έγινε γνωστό ο Βραζιλιάνος αποκόμισε τραυματισμό στο δικέφαλο μηριαίο του αριστερού του ποδιού στον αγώνα κόντρα στη Λεγανές και συνέβαλε με τη σειρά του στον διαρκή πονοκέφαλο του Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος έχει χάσει το... μέτρημα από τις απουσίες.
Μετά τη γνωστοποίηση των νέων ο Βινίσιους τα έβαλε με το επιβαρυμένο πρόγραμμα μέσω ανάρτησης στα social media, το οποίο κατηγόρησε για τον τελευταίο τραυματισμό του. «Το τρελό καλεντάρι... Ώρα για ανάρρωση» έγραψε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος, που αναμένεται να απουσιάσει για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!