Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ο Κριστιάνο ο πρώτος που σκοράρει κόντρα σε 200 διαφορετικές ομάδες!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε ο πρώτος παίκτης στην παγκόσμια ιστορία του ποδοσφαίρου που σκόραρε εναντίον 200 διαφορετικών ομάδων: 152 συλλόγους και 48 εθνικές ομάδες


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Με το γκολ του εναντίον της Αλ Καντισίγια σε αγώνα πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας για την Αλ Νασρ (1-2) στις 23 Νοεμβρίου, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε ο πρώτος παίκτης στην παγκόσμια ιστορία του ποδοσφαίρου που σκόραρε εναντίον 200 διαφορετικών ομάδων: 152 συλλόγους και 48 εθνικές ομάδες.

Στην κορυφή της κατάταξης με τους συλλόγους που έχει σκοράρει τις περισσότερες φορές- σύμφωνα με τη Διεθνή Oμοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου (IFFHS)- βρίσκεται η Σεβίλλη με 27 σε μόλις 18 αγώνες. Μάλιστα, η Σεβίλλη βρίσκεται στην πρώτη θέση και για τον Λιονέλ Μέσι (38 γκολ).

Συνολικά, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει παίξει εναντίον 270 ομάδων (198 σύλλογοι, 72 εθνικές ομάδες). Οκτώ από τις 72 ομάδες που δεν έχει σκοράρει εναντίον τους, τις έχει αντιμετωπίσει από τρεις έως πέντε φορές. Τέταρτο αγαπημένο του θύμα είναι η Μπαρτσελόνα, με 20 γκολ σε 34 αγώνες.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ