Ο Ατρόμητος ολοκληρώνει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, με τον Πάμπλο Γκαρσία να μην μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μανσούρ, ο οποίος δέχθηκε ένα χτύπημα στην τελευταία προπόνηση και θα απουσιάσει από το παιχνίδι, ενώ οι Δημήτρης Τσακμάκης και Γιώργος Τζοβάρας προπονούνται κανονικά, αλλά η απόφαση ήταν να προφυλαχτούν με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός αποστολής.
Αναλυτικά η αποστολή: Χουτεσιώτης, Κοσέλεφ, Αθανασίου, Μουντές, Πομόνης, Σταυρόπουλος, Μπρόρσον, Κίνι, Γκονθάλεθ, Μίχορλ, Τσιγγάρας, Καραμάνης, Καλοσκάμης, Ουεντραόγκο, Βρακάς, Ουάρντα, Φαν Βέερτ, Γιουμπιτάνα, Μπάκου, Καρλίτος.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

