Quantcast
NEWS
3 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Η πιο βαριά ήττα της ΑΕΚ επί Αλμέιδα

Ο Δικέφαλος με τον Αργεντινό στο τιμόνι του δεν είχε δεχθεί ποτέ 4 γκολ σε αγώνα, καθώς επίσης δεν είχε ποτέ χάσει με πάνω από 2 γκολ διαφορά

Η ΑΕΚ ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό 4-1 στο Φάληρο πραγματοποιώντας το χειρότερο ντέρμπι της εποχής Αλμέιδα. Παραλληλα ειναι μια ήττα, η οποία αποτελεί και την πιο βαριά ήττα της Ένωσης επί εποχής Ματίας Αλμέιδα στον πάγκο της!

Ο Δικέφαλος με τον Αργεντινό στο τιμόνι του δεν είχε δεχθεί ποτέ 4 γκολ σε αγώνα, καθώς επίσης δεν είχε ποτέ χάσει με πάνω από 2 γκολ διαφορά!

Οι πιο βαριές ήττες που είχε υποστεί, μέχρι σήμερα, είναι αυτή κόντρα στους «ερυθρολεύκους» πάλι, την πρώτη σεζόν του Πελάδο, με σκορ 3-1 στην OPAP Arena, ενώ με ανάλογο σκορ είχε ηττηθεί από Μαρσέιγ, Άγιαξ και Νόα στην Ευρώπη.

Παράλληλα, η ΑΕΚ είχε καιρό να δεχθεί τόσα πολλά τέρματα σε ντέρμπι, με τελευταία της συντριβή να είναι και πάλι κόντρα στον Ολυμπιακό, τον Απρίλιο του 2024, όταν είχε ηττηθεί με το βαρύ 5-1!

Σκόρερ για τους «ερυθρόλευκους» τότε ήταν ο Μαντί Καμαρά, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο Κώστας Φορτούνης και δις ο Γιώργος Μασούρας, ο μόνος που αγωνίστηκε σε εκείνο το παιχνίδι και ήταν παρών και στο σημερινό! Το γκολ για την Ένωση είχε πετύχει ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ