Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Άλωσαν το Ντένβερ χωρίς Ντόντσιτς οι Μάβερικς (VIDEOS)

Η ομάδα του Ντάλας λύγισε τον «τριπλό» Γιόκιτς, νίκες για Σέλτικς, Γουόριορς, όλα τα αποτελέσματα στο NBA Cup


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Χωρίς τον Λούκα Ντόντσιτς, οι Ντάλας Μάβερικς πήγαν στο Ντένβερ και νίκησαν 123-120 τους Νάγκετς, παρότι πέταξαν στα σκουπίδια προβάδισμα 24 πόντων. Με αυτή την ήττα, οι Νάγκετς αποκλείστηκαν από τη νοκ άουτ φάση του NBA Cup. Στη Ball Arena, οι Μάβερικς κυριάρχησαν, στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, και, στο ημίχρονο, προηγούνταν 53-73. Στα πρώτα λεπτά της τρίτης περιόδου, η ομάδα του Ντάλας έφτασε τη διαφορά στη μέγιστη τιμή της, +24 για το 53-77, με τους Νάγκετς να βγάζουν αντίδραση. Έτσι, με 3:05 λεπτά να απομένουν για το φινάλε της αναμέτρησης, η ομάδα του Ντένβερ προηγήθηκε 113-108. Όμως, οι Μάβερικς απάντησαν και, με επιμέρους 11-2, πέρασαν μπροστά στο σκορ, 115-119, στα 50 δευτερόλεπτα.
Ρεκόρ καριέρας για τον Νάτζι Μάρσαλ, ο οποίος σημείωσε 26 πόντους (8/11 δίποντα, 3/4 τρίποντα, 1/2 βολές) και ήταν ο πρώτος σκόρερ των Μάβερικς. Ο Πι Τζέι Γουάσινγκτον έβαλε 9 πόντους, στα τελευταία 2:41 λεπτά του αγώνα, τελείωσε την αναμέτρηση, έχοντας σημειώσει 22 πόντους, συμβάλλοντας και εκείνος στη δεύτερη νίκη των Μάβερικς, για το NBA Cup. Συνολικά, έξι παίκτες των Μάβερικς είχαν διψήφιο αριθμό πόντων. Σημείο-κλειδί, στη νίκη των φιλοξενούμενων, τα δυο μπλοκ, σε διάστημα 30 δευτερολέπτων, του Ντέρεκ Λάιβλι, σε Γιόκιτς και Γουέστμπρουκ, με το σκορ στο 113-113. Έπειτα από απουσία τριών αγώνων, ο Νίκολα Γιόκιτς επέστρεψε και είχε 33 πόντους, 17 ριμπάουντ και 10 ασίστ, σε 39:28 λεπτά συμμετοχής. Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ έβαλε 16 πόντους με 4/6 τρίποντα.

 

Στην Capital One Arena της Ουάσινγκτον, οι Μπόστον Σέλτικς νίκησαν 108-96 τους Γουίζαρντς, για το NBA Cup, παρά τα 0/10 τρίποντα του Τζέισον Τέιτουμ. Στα μισά της δεύτερης περιόδου, οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα 11 πόντων, 45-34, με τους Σέλτικς να απαντάνε, με σερί 13-0, και το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με τους Γουίζαρντς να προηγούνται 51-49. Οι δυο ομάδες δεν μπορούσαν να ξεφύγουν στο σκορ και, το τέλος του τρίτου 12λεπτου, βρήκε την ομάδα της Βοστώνης να προηγείται 72-75. Με τους Γουίζαρντς στο -6, ο Κάιλ Κούζμα δεν κατάφερε, παρότι ξεμαρκάριστος, να μειώσει και άλλο τη διαφορά, αφού αστόχησε. Ακολούθησαν τέσσερις διαδοχικοί πόντοι του Τέιτουμ, για το 89-97 των Σέλτικς, με τον Μπράουν να "κλειδώνει" τη νίκη, για τους πρωταθλητές, με εύστοχο σουτ για το 92-99 στα 46 δευτερόλεπτα.
Οι δυο ομάδες τελείωσαν το παιχνίδι, με κακά ποσοστά στο τρίποντο, 7/28 οι Γουίζαρντς και 11/46 οι Σέλτικς. Ο Τζέιλεν Μπράουν έβαλε 31 πόντους (8/14 δίποντα, 3/13 τρίποντα, 6/8 βολές) και ήταν ο πρώτος σκόρερ των Σέλτικς, με τον Τέιτουμ να σημειώνει 16 πόντους (6/19 σουτ) και να συμπληρώνει 55 διαδοχικά παιχνίδια, στα οποία έχει σκοράρει 15+ πόντους. Από τους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς, που μετράνε δέκα συνεχόμενες ήττες, ο Τζόρνταν Πουλ έβαλε 23 πόντους.

 

Την πρόκριση στη νοκ άουτ φάση του NBA Cup εξασφάλισαν οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, νικώντας 112-108 τους Πέλικανς, μέσα στη Νέα Ορλεάνη. Στο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι προηγούνταν 63-62, με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν με προβάδισμα, 84-87, στη τέταρτη περίοδο. Εκεί, με καλάθι και φάουλ του Γουίγκινς, οι Γουόριορς προηγήθηκαν 94-102, με 5:13 λεπτά πριν από το φινάλε. Οι Πέλικανς μείωσαν σε 108-110, αλλά, δεν κατάφεραν κάτι παραπάνω, διότι, ο Τρέι Μέρφι αστόχησε σε τρίποντο, στα 5 δευτερόλεπτα, που θα έδινε προβάδισμα στους γηπεδούχους, και ο Ντρέιμοντ Γκριν με δυο βολές σφράγισε τη νίκη των Γουόριορς.
Ο Άντριου Γουίγκινς ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, μιας και σημείωσε 30 πόντους (6/9 δίποντα, 3/5 τρίποντα, 9/9 βολές), με τον Στεφ Κάρι να έχει 19 πόντους. Οι Πέλικανς παρατάχθηκαν με 12η διαφορετική, αρχική σύνθεση και έχασαν για δέκατη φορά, στα έντεκα τελευταία παιχνίδια τους. Πρώτος σκόρερ, για την ομάδα της Νέας Ορλεάνης, ο Τζερεμάια Ρόμπινσον-Ερλ με 19 πόντους.

 

Έπειτα από τέσσερις συνεχόμενες ήττες, στην έδρα τους, οι Λος Άντζελες Κλίπερς μετράνε επτά διαδοχικές νίκες στο Intuit Dome. Στα πλαίσια του NBA Cup, επικράτησαν 104-88 των Σακραμέντο Κινγκς. Μετά το 26-12 της πρώτης περιόδου, οι Κλίπερς έφτασαν και στο +20, προτού προηγηθούν 51-26, 90 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του ημιχρόνου. Στο τρίτο 12λεπτο, οι Κινγκς κατέβασαν τη διαφορά σε μονοψήφια νούμερα, αλλά, αυτό ήταν προσωρινό, με τους Κλίπερς να μπαίνουν στη τέταρτη περίοδο, προηγούμενοι 76-64. Με 2:46 λεπτά για το φινάλε, οι Κινγκς μείωσαν σε 96-88, με καλάθι του Σαμπόνις, και οι Κλίπερς τελείωσαν το παιχνίδι, κάνοντας σερί 8-0, για το τελικό 104-88.
Ο Τζέιμς Χάρντεν με 22 πόντους (αλλά 5/18 σουτ) ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, με τον Ντέρικ Τζόουνς να προσθέτει 17 πόντους και τον Κέβιν Πόρτερ 14 πόντους. Για τους Κινγκς, ο ΝτιΆρον Φοξ είχε 29 πόντους και ο Ντομάντας Σαμπόνις 24 πόντους και 15 ριμπάουντ, ενώ ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν έμεινε στους 16 πόντους με 6/19 σουτ.

 

Με επτά παίκτες να έχουν διψήφιο αριθμό πόντων, αλλά και με 57% στα σουτ, οι Σικάγο Μπουλς νίκησαν 136-122 τους Ατλάντα Χοκς, για το NBA Cup. Στο United Center του Σικάγο, οι Χοκς έμειναν κοντά στο σκορ, χάρη στα επιθετικά ριμπάουντ, μάζεψαν 14, με τους Μπουλς, από την άλλη μεριά, να έχουν περισσότερες επιθετικές λύσεις. Ένας από εκείνους που βοήθησαν στο σκοράρισμα, ήταν ο Τζέιλεν Σμιθ, ο οποίος ήρθε από τον πάγκο και, στο τέταρτο 12λεπτο, έβαλε τρία διαδοχικά τρίποντα, επιτρέποντας στους Μπουλς να πάρουν προβάδισμα 19 πόντων, 109-90.
Με 26 πόντους, ο Ζαχ ΛαΒίν ήταν ο πρώτος σκόρερ των Μπουλς (7/10 δίποντα, 4/8 τρίποντα), για να ακολουθήσουν οι Αγιό Ντοσούνμου και Κόμπι Γουάιτ, από 20 πόντους ο καθένας. Ενδέκατο νταμπλ-νταμπλ για τον Νίκολα Βούτσεβιτς, που τελείωσε την αναμέτρηση με 18 πόντους και 13 ριμπάουντ. Οι Χοκς ηττήθηκαν για δεύτερη φορά, τη φετινή σεζόν, από τους Μπουλς. Στο δεύτερο ραντεβού των δυο ομάδων, ο Τράε Γιανγκ είχε 25 πόντους και 13 ασίστ.

Τέλος στο σερί πέντε ηττών έβαλαν οι Φιλαδέλφεια Σίξερς, επικρατώντας 113-98 των Μπρούκλιν Νετς, σε αγώνα για το NBA Cup. Χωρίς τους τραυματίες Πολ Τζορτζ και Τζόελ Εμπίντ, η ομάδα της Φιλαδέλφεια κατάφερε, με ξέσπασμα στην τέταρτη περίοδο, να πανηγυρίσει τη τρίτη, εφετινή της νίκη. Στο ημίχρονο, οι Σίξερς προηγούνταν 53-50 και μπήκαν στο τελευταίο 12λεπτο, προηγούμενοι 79-77. Όταν οι Νετς πέρασαν μπροστά στο σκορ, οι ΜακΚέιν και Μάξι συνεργάστηκαν και έφεραν τους Σίξερς στο +12.
Ο Τζάρεντ ΜακΚέιν σταμάτησε στους 30 πόντους (5/9 δίποντα, 6/11 τρίποντα, 2/3 βολές), με τον Ταϊρίς Μάξι να βάζει 26 πόντους. Οι νικητές πήραν 28 πόντους, από τα 19 λάθη των Νετς, που είχαν για πρώτο σκόρερ τον Κάμερον Τζόνσον με 37 πόντους.

 

Σε αγώνα για το NBA Cup, οι Χιούστον Ρόκετς νίκησαν, εντός έδρας, 116-88 τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντίλον Μπρουκς. Ο 28χρονος φόργουορντ έκανε ρεκόρ καριέρας, με 6/8 τρίποντα, και συνέβαλε τα μέγιστα ώστε οι Ρόκετς να πανηγυρίσουν έβδομη νίκη, στα οκτώ τελευταία παιχνίδια τους. Με τον Τάρι Ίζον να έρχεται από τον πάγκο και να σημειώνει 12 πόντους σε 13 λεπτά, στο πρώτο μέρος, η ομάδα του Χιούστον πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού, φτάνοντας τη διαφορά έως και τους 28 πόντους, 107-79, πριν από το τελικό 116-88.
Οι νικητές πήραν 28 πόντους, από τα 21 λάθη των Μπλέιζερς, με τον Μπρουκς να σταματάει στους 28 πόντους (4/7 δίποντα, 6/8 τρίποντα, 2/4 βολές). Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα του Πόρτλαντ, από την οποία ξεχώρισαν οι Ντένι Αβντίγια και Σέντον Σαρπ, 13 πόντους ο καθένας.

 

Διαβάστε εδώ για τη νίκη των Μπακς με το 50ο τριπλ-νταμπλ του Αντετοκούνμπο

Τα αποτελέσματα των αγώνων που έγιναν, τα ξημερώματα, για το NBA Cup (πατήστε επάνω στα παιχνίδια για στατιστικά):

Φιλαδέλφεια Σίξερς-Μπρούκλιν Νετς 113-98

Ουάσινγκτον Γουίζαρντς-Μπόστον Σέλτικς 96-108

Νιου Ορλινς Πέλικανς-Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς 108-112

Σικάγο Μπουλς-Ατλάντα Χοκς 136-122

Χιούστον Ρόκετς-Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς 116-88

Ντένβερ Νάγκετς-Ντάλας Μάβερικς 120-123

Λος Άντζελες Κλίπερς-Σακραμέντο Κινγκς 104-88




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ