Προπονητής της Χάποελ Τελ Αβίβ είναι ο Δημήτρης Ιτούδης με καθε επισημοτητα. Η ισραηλινή ομάδα ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Έλληνα προπονητή μέσω βίντεο, το οποίο ξεκινάει δείχνοντας κάποιον να σπάει... πιάτα, θυμίζοντας Ελλάδα.
Ο Ιτούδης θα βρίσκεται στον πάγκο της Χάποελ Τελ Αβίβ και στο πλευρό του θα είναι ο μέχρι πρότινος κόουτς της ομάδας, Στέφανος Δέδας, όπως είχε αναφέρει και ο δεύτερος σε δηλώσεις του.
Το συμβόλαιο του Ιτούδη, σύμφωνα με το Sport5 θα έχει ισχύ για τρία χρόνια και οι απολαβές του θα ανέρχονται στο 1 εκατομμύριο δολάρια ετησίως.
באתי להגביר את הקצב בשבילה! pic.twitter.com/QOlOaL89K3
— Hapoel Tel Aviv BC (@HapoelTLVBC) November 15, 2024
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

