Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Σε αγώνα του Nations League ο Σιδηρόπουλος

Ορίστηκε από την UEFA η οποία μάλλον δεν διάβασε τις συμμαχικές αναλύσεις για τη φάση με τον Μπρινιόλι


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Το… συμμαχικό σύστημα παρουσίασε τον Τάσο Σιδηρόπουλος σαν τον απόλυτο καταστροφέα του ελληνικού ποδοσφαίρου επειδή έμεινε πιστός στον κανονισμό στην φάση με τον Μπρινιόλι στο ΑΕΚ-Άρης. Με κείμενα και αναλύσεις επιχείρησαν να παρουσίασαν το γεγονός ότι ο Σιδηρόπουλος δεν πειθάρχησε στην κάλεσμα του Φωτιά έκανε ιστορικό λάθος.

Την ίδια ώρα όμως ο Έλληνας διαιτητής ορίστηκε από την UEFA σε αγώνα του Nations League. Συγκεκριμένα θα σφυρίξει την Πέμπτη (14/11) την αναμέτρηση της Αρμενίας με τα Νησιά Φαρόε στο Γερεβάν.

 «Βοηθοί» του Τάσου Σιδηρόπουλου θα είναι οι Πολυχρόνης Κωσταράς και Λάζαρος Δημητριάδης. «Τέταρτος» διαιτητής θα είναι Γιάννης Παπαδόπουλος.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ