Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Την Τρίτη η πολιτική κηδεία του Γιάννη Μπουτάρη στη Θεσσαλονίκη

Η σορός του θα εκτεθεί στο δημαρχείο


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στις 12:00 το μεσημέρι της Τρίτης (12/11) θα πραγματοποιηθεί, στη Θεσσαλονίκη, η πολιτική κηδεία του Γιάννη Μπουτάρη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών.

Η κηδεία θα γίνει στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης όπου οι σημαίες κυματίζουν από χθες μεσίστιες, σε ένδειξη πένθους. 

Σύμφωνα με τo thestival, η σορός του Γιάννη Μπουτάρη θα βρίσκεται από νωρίς στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης, στον αύλειο χώρo, προκειμένου να μπορέσει ο κόσμος να τον αποχαιρετήσει. 

Στη συνέχεια, η σορός του θα αποτεφρωθεί, επιλογή που είχε κάνει ο ίδιος εν ζωή.

Άλλωστε, επί δημαρχίας του, παρά τις αντιδράσεις και τα εμπόδια που συνάντησε, αγωνίστηκε για να προχωρήσει η δημιουργία αποτεφρωτηρίου στη Θεσσαλονίκη.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ