Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Στη λίστα της Γκρέμιο ο Αλμέιδα

Διαβάστε τι γράφουν στη Βραζιλία για τον Πελάδο

Δημοσίευμα από τη Βραζιλία εμφανίζει τον Ματίας Αλμέιδα να βρίσκεται στη λίστα της Γκρέμιο.

Η βραζιλιάνικη ομάδα αναζητεί προπονητή, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Ρενάτο Γκαούχο, και στην κορυφή της λίστας βρίσκεται το όνομα του Ερνάν Κρέσπο. Ωστόσο, ο Αργεντινός, μετά την απομάκρυνσή του από τον πάγκο της Αλ Αΐν, επιθυμεί να δουλέψει σε ευρωπαϊκή ομάδα.

Έτσι, σύμφωνα πάντα με το βραζιλιάνικο δημοσίευμα, η Γκρέμιο εξετάζει την περίπτωση του Ματίας Αλμέιδα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πελάδο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2028 με την ΑΕΚ και, πρόσφατα, εξέφρασε, ανοιχτά, την επιθυμία του να παραμείνει στην Ένωση για πολλά χρόνια.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ