Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Νότια Κορέα: Το υπουργείο Αθλητισμού ζήτησε την αναστολή των αρμοδιοτήτων του προέδρου της Ομοσπονδίας

Σκάνδαλο στο ποδόσφαιρο της Νοτίου Κορέας 

Το υπουργείο Αθλητισμού της Νότιας Κορέας ζήτησε σήμερα (5/11) την αναστολή των αρμοδιοτήτων του επικεφαλής της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας (KFA) Τσουνγκ Μονγκ-γκίου, επειδή παραβίασε τους δικούς της κανόνες όταν προσέλαβε δύο προπονητές στην εθνική ομάδα ανδρών.

Η σύσταση συμπεριλήφθηκε στα τελικά αποτελέσματα ενός ελέγχου που διερεύνησε την πρόσληψη του Χονγκ Μιουνγκ-μπο και του προκατόχου του Γιούργκεν Κλίνσμαν από την ομοσπονδία, κάτι που προκάλεσε δημόσια αντίδραση εν μέσω κατηγοριών για ευνοιοκρατία. Ο έλεγχος διερεύνησε επίσης ύποπτες οικονομικές και διοικητικές παρατυπίες.

Τα ενδιάμεσα ευρήματα του ελέγχου τον περασμένο μήνα έδειξαν ότι ο πρόεδρος της KFA είχε παραβιάσει τους κανόνες της ομοσπονδίας διορίζοντας τους δύο προπονητές παρά το γεγονός ότι δεν είχε την εξουσία να το κάνει.

Το υπουργείο ζήτησε να ανασταλεί ο Τσουνγκ από τα καθήκοντά του και να αντιμετωπίσει την κατάλληλη πειθαρχική δίωξη μαζί με άλλα ανώτερα στελέχη της KFA μέσα σε ένα μήνα.

Ανέφερε επίσης ότι η KFA παραβίασε τους κανονισμούς όσον αφορά στη λήψη κρατικών επιδοτήσεων και τη χρήση των ιδίων κεφαλαίων της.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ