Quantcast
NEWS
1 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Το Λαύριο λύγισε τον Πανιώνιο στην παράταση κι έκανε σεφτέ

Το Λαύριο (1-4) πανηγύρισε την πρώτη νίκη του στη Stoiximan GBL, επικρατώντας του Πανιώνιου (3-2) με 84-80 σε ένα συγκλονιστικό ματς που κρίθηκε στην παράταση


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Το Λαύριο επικράτησε 84-80 του Πανιωνίου στην παράταση το απόγευμα της Δευτέρας (4/11) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL. Για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα χαμογέλασαν οι γηπεδούχοι (1-4), ενώ τη δεύτερη ήττα του υπέστη ο Πανιώνιος (3-2).

Όλα έδειχναν ότι το καλάθι του Ρίον Μπράουν θα χαρίσει τη νίκη στον Πανιώνιο στην κανονική διάρκεια, με το ματς στο 69-69 και με 27" να απομένουν για τη λήξη. Ο Αμερικανός πήρε το επιθετικό ριμπάουντ μετά από άστοχο σουτ του Κάναντι, νίκησε όλους τους αντιπάλους του κάτω από το καλάθι, σκόραρε από κοντά, πήρε το φάουλ και ευστόχησε και στη συμπληρωματική βολή (69-72).

Ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη, καθώς ο Σέρμαν πέτυχε απίθανο τρίποντο στα 8.5" πριν το τέλος και έφερε ξανά την απόλυτη ισορροπία, στέλνοντας το ματς στην παράταση. Ο Αμερικανός γκαρντ πέτυχε ακόμα ένα κομβικό σουτ από τα 6.75μ για το +3 του Λαυρίου (79-76, 42'), με τον Κουντούς Γουάχαμπ να σκοράρει για το 82-78, στα 15" πριν τη λήξη και τον Γκρίφιν να "κλειδώνει" τη νίκη από τη γραμμή των βολών για την ομάδα του Κώστα Μέξα.

Σπουδαίες εμφανίσεις για το Λαύριο από τους Ταζ Σέρμαν (21 πόντοι, 6/9 τρίποντα) και Βασίλη Μουράτο (15 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 8 ασίστ). Επιθετικός πλουραλισμός για την ομάδα του Άρη Λυκογιάννη με τους Κένταλ Σμιθ (16 πόντοι), Λάντρι Ενοκό (14 πόντοι), Γιώργο Τσαλμπούρη (11 πόντοι), Ρίον Μπράουν (11 πόντοι) και Ράιαν Γούλντριτζ (10 πόντοι) να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 17-17, 39-40, 56-59, 72-72 (κ.δ), 84-80

ΛΑΥΡΙΟ (Μέξας): Μουράτος 15 (1), Σέρμαν 21 (6), Βον, Γουαχάμπ 10 (7 ριμπάουντ), Σλέιτερ 11 (1/3 τρίποντα, 7 ριμπάουντ), Τσάμης 3 (1), Γκρίφιν 12, Κόνιαρης 1, Ζάρας, Πατρίκης, Γόντικας 5, Φόρεστ 6 (2)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Λυκογιάννης): Τσαλμπούρης 11 (1), Μπράουν 11, Κάναντι 2, Ενοκό 14 (9 ριμπάουντ), Γκίκας 2 (7 ασίστ), Σμιθ 16 (3), Γούλντριτζ 10, Μιλεντίγεβιτς, Κακλαμανάκης 6, Ντέιβις 6, Σαλούστρος 2 (9 ριμπάουντ), Δημητρακόπουλος




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ