Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ έκανε κακή εκκίνηση στο Πρωτάθλημα της Volleyleague γυναικών, με αποτέλεσμα ο Πασκουαλίνο Τζιανγκρόσι να αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Ένωσης, με τις επίσημες ανακοινώσεις να είναι θέμα χρόνου.
Η διοίκηση της ΑΕΚ κινείται με ταχύτατους ρυθμούς, ώστε να βρει τον αντικαταστάτη του Ιταλού τεχνικού στον πάγκο της, με τις επαφές της με τον επόμενο στόχο να βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.
Πλέον, μένει να φανεί αν η Ένωση θα αγωνιστεί στο ευρωπαϊκό παιχνίδι της Τετάρτης (06/11-19:00) στο ΕΑΚ του Ολυμπιακού Χωριού, με τον αντικαταστάτη του Πασκουαλίνο Τζιανγκρόσι ή με κάποιον υπηρεσιακό, καθώς στην σημερινή προπόνηση ο Τζιανγκρόσι δεν έδωσε το «παρών» και εκεί βρέθηκε η προπονήτρια Έφη Παπαϊωάννου, που είναι άλλωστε και προπονήτρια στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

