Μία εβδομάδα έχει απομείνει για να επισημοποιηθεί η μετακίνηση του Ρούμπεν Αμορίμ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να αναλάβει επίσημα τα καθήκοντά του στους «κόκκινους διαβόλους» στο διάστημα της διακοπής των πρωταθλημάτων για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων και ήδη έχει ανοίξει κουβέντα στην πατρίδα του για τους παίκτες που ενδεχομένως να τον ακολουθήσουν στο «Ολντ Τράφορντ».
Στην κορυφή της σχετικής λίστας, όπως είναι φυσικό, βρίσκεται η περίπτωση του Σουηδού στράικερ και αρχισκόρερ την τελευταία διετία στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Βίκτορ Γκιοκέρες.
Ο ποδοσφαιριστής ρωτήθηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο και απάντησε: «Αν θα τον ακολουθήσω στη Γιουνάιτεντ; Δεν ξέρω. Εγώ είμαι εδώ, μου αρέσει να βρίσκομαι εδώ και δεν σκέφτομαι κάτι τέτοιο».
Σήμερα η πορτογαλική Record αναφέρει πως ο διεθνής φορ δεν σκοπεύει να ακολουθήσει τον Αμορίμ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τουλάχιστον στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αφού όπως δήλωσε είναι ευχαριστημένος με τη ζωή του στη Λισαβόνα.
????????| Viktor Gyokeres does NOT plan to follow Ruben Amorim in leaving the Lisbon club to join Manchester United.
— CentreGoals. (@centregoals) November 4, 2024
[@Record_Portugal] pic.twitter.com/GWwjTmNMpl
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

