Μετά την, εντός έδρας, ήττα των Φιλαδέλφεια Σίξερς, από τους Μέμφις Γκρίζλις, ο Τζόελ Εμπίντ επιτέθηκε, φραστικά, και έσπρωξε δημοσιογράφο.
Μάλιστα, οι αρχικές πληροφορίες, που δεν επιβεβαιώθηκαν, έκαναν λόγο και για γροθιά του σέντερ των Σίξερς προς τον Μάρκους Χέιζ.
Αφορμή για την επίθεση του Εμπίντ αποτέλεσε άρθρο του δημοσιογράφου, στις 23 Οκτωβρίου στην Philadelphia Inquirer, με τίτλο "Ο Τζοέλ Εμπίντ είναι ασεβής απέναντι στους Σίξερς, στο άθλημα, στους θρύλους και στον εαυτό του".
Μεταξύ άλλων, στο άρθρο γινόταν αναφορά στον νεκρό αδελφό του Εμπίντ. Συγκεκριμένα, υπάρχει παράγραφος που αναφέρει τα εξής: "Ο Τζοέλ Εμπίντ αναφέρει συνεχώς ως σημείο καμπής στην καριέρα του την γέννηση του γιου του, Άρθουρ και λέει πώς θέλει να γίνει σπουδαίος για να αφήσει κληρονομιά στο παιδί που πήρε το όνομα του μικρού του αδελφού ο οποίος σκοτώθηκε με τραγικό τρόπο σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην πρώτη του σεζόν στους Σίξερς. Βέβαια, για να είσαι σπουδαίος στην δουλειά σου, θα πρέπει και να εμφανίζεσαι. Και ο Εμπίντ είναι στην 11η σεζόν του, σταθερά σε κακή κατάσταση, η οποία φέτος έχει καθυστερήσει το ντεμπούτο του στη χρονιά".
Η αναφορά στον νεκρό αδελφό, αλλά και στο παιδί του, εξόργισε τον Εμπίντ, που επιτέθηκε στον δημοσιογράφο και, πλέον, αναμένεται αντίδραση από το Μέσο που εργάζεται ο Μάρκους Χέιζ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

