Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Formula 1, Βραζιλία: Τιμωρία 5 δευτερολέπτων για τον Φερστάπεν - Έχασε την 3η θέση στο Sprint

Ο Ολλανδός τιμωρήθηκε λόγω της κίνησής του να... επιτεθεί στον Όσκαρ Πιάστρι υπό καθεστώς εικονικού αυτοκινήτου ασφαλείας κατά τη διάρκεια του Sprint και έπεσε στην 4η θέση, χάνοντας ένα βαθμό.


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Οι αγωνοδίκες κάλεσαν τον Μαξ Φερστάπεν για να δώσει εξηγήσεις για το συμβάν του τελευταίου γύρου με τον Όσκαρ Πιάστρι. Ο Ολλανδός βρέθηκε στο πλάι του πιλότου της McLaren ενώ η ένδειξη του Virtual Safety Car δεν είχε φύγει ακόμη. Μπορεί ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής να μην πέρασε όμως οι αγωνοδίκες τον τιμώρησαν με 5 δευτερόλεπτα ποινής, όπως ανακοίνωσε η Red Bull, τα οποία τον έριξαν στην 4η θέση της βαθμολογίας και έδωσαν ένα βαθμό παραπάνω στον Λεκλέρ.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ