Μετά τα δυο ντέρμπι, σε διάστημα λίγων ημερών, κόντρα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, ο Άκης Μάντζιος υποστήριξε ότι ο Άρης κρατάει πολλά θετικά από τα δυο παιχνίδια, προσθέτοντας ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει αυξημένες απαιτήσεις.
Αναλυτικά όσα είπε, στο Novasports ενόψει Λεβαδειακού, ο προπονητής του Άρη:
Για το συνολικό συμπέρασμα από τα δύο ντέρμπι: "Πρώτα από όλα, ήταν δύο παιχνίδια απαιτητικά, απέναντι σε ομάδες που αγωνίζονταν υπό πίεση. Σε ό,τι αφορά στο ματς με τον Παναθηναϊκό, πήραμε έναν σημαντικό πόντο κι αυτό σημαίνει ότι συνεχίζουμε με θετικό πρόσημο στο πρωτάθλημα. Όσον αφορά στο Κύπελλο, το αποτέλεσμα αφήνει ανοικτή την υπόθεση πρόκριση για τη συνέχεια του θεσμού κι αυτό επίσης είναι θετικό για εμάς".
Για το αν έμεινε ικανοποιημένος από τους παίκτες του σε αυτά τα ματς: "Γενικώς, κρατάμε πολλά θετικά πράγματα από τα δύο αυτά ντέρμπι. Υπάρχουν, όμως, και στοιχεία, που πρέπει να βελτιώσουμε ως ομάδα".
Για το αν έχουν ανέβει οι απαιτήσεις της ομάδας τώρα που είναι πρώτη: "Πράγματι, ανεβάζουμε τις απαιτήσεις μας. Έτσι κι αλλιώς βρισκόμαστε σε έναν μεγάλο σύλλογο, που έχει αυξημένες απαιτήσεις. Τώρα βρισκόμαστε στην πρώτη θέση, αλλά έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα και πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι και να προσαρμοζόμαστε σωστά σε κάθε παιχνίδι που ακολουθεί".
Για το κλειδί που χρειάζεται ο Άρης για να μείνει πρώτος: "Αυτό που πρέπει να μάς νοιάζει σε κάθε φάση είναι το επόμενο παιχνίδι. Σε αυτό πρέπει να επικεντρωνόμαστε, και να μην μάς νοιάζει κάτι άλλο. Τώρα, έχουμε μπροστά μας τον Λεβαδειακό. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να δείξουμε προσοχή και να είμαστε σοβαροί. Πρέπει να μπούμε δυνατά από την αρχή, για να διεκδικήσουμε τη νίκη, που είναι ο μόνος μας στόχος σε αυτόν τον αγώνα".
Για το ότι ο Λεβαδειακός είναι χωρίς νίκη έως τώρα στο πρωτάθλημα: "Εμείς δεν βλέπουμε, αν έχει κάνει νίκη ή όχι ο αντίπαλος. Σκεφτόμαστε ότι είναι μια ομάδα, που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και απαιτεί σεβασμό από την πλευρά μας".
Για την εμφάνιση του Λεβαδειακού κόντρα στον Ολυμπιακό: "Εμείς εστιάζουμε σε όλα τα παιχνίδια του Λεβαδειακού. Δεν έδειξε μόνο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό ανταγωνιστικό πρόσωπο ο Λεβαδειακός. Αντιθέτως, έχει δείξει μέχρι τώρα ότι παλεύει όλα τα παιχνίδια μέχρι τέλους και δεν τα παρατάει. Αυτό είναι ένα στοιχείο, που πρέπει ν προσέξουμε ιδιαίτερα".
Για την κατάσταση που βρίσκεται ο Άρης: "Πρέπει να μπούμε μέσα και να νικήσουμε. Μόνο αυτό μετράει! Μέχρι στιγμής είμαστε καλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και απουσίες κι αυτό είναι θετικό. Μόνη σίγουρη απουσία είναι αυτή του Μοντόγια, που δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του σε αυτό το παιχνίδι".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

