ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Σπόρτινγκ-Εστρέλα: 5-1
(Γκιόκερες 19’, 31’, πεν. 38’, 70’, Αραούχο 85'- Πίνιο 35’)
Μπορεί ο Ρουμπέν Αμορίμ να αποθεώθηκε από τον κόσμο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας πριν το ματς με την Εστρέλα, όπου τα «Λιοντάρια» επικράτησαν τελικά με 5-1 και έκαναν το 10 στα 10, ωστόσο ο Βίκτορ Γκιόκερες ήταν αυτός που έκλεψε για ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις. Βλέπετε, ο Σουηδός φορ πέτυχε τα τέσσερα από τα πέντε γκολ της ομάδα του και έφτασε τα 16 γκολ στο πρωτάθλημα και τα 24 συνολικά!
Η Σπόρτινγκ μπήκε δυνατά στο ματς και στο 19’ έκανε το 1-0 με τον Γκιόκερες, ενώ δώδεκα λεπτά αργότερα ο Σουηδός επιθετικός με ένα πολύ δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, έπειτα από πάσα του Τρινκάο, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0. Στο 35’ η Εστρέλα μείωσε προσωρινά σε 2-1 με τον Πίνιο και στο 38’ ο Γκιόκερες με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έδωσε και πάλι «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του και ταυτόχρονα ολοκλήρωσε στο χατ τρικ του. Στο 70’ ο 26χρονος φορ έκανε ωραία ατομική ενέργεια, πάτησε περιοχή και με εξαιρετικό πλασέ διαμόρφωσε το 4-1. Στο 85’ ο Αραούχο με διαγώνιο σουτ έγραψε το τελικό 5-1.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!