Quantcast
NEWS
2 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Δεδομένες επιστροφές αλλά και πολλά διλήμματα

Η προσέγγιση των πιθανών επιλογών του Ματίας Αλμέιδα για τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι έχει μπει στην τελική ευθεία και ο Ματίας Αλμέιδα καταστρώνει τα πλάνα του έχοντας γεμάτο οπλοστάσιο. Μοναδική απουσία, είναι αυτή του Ερίκ Λαμέλα, ο οποίος έχοντας συμπληρώσει κάρτες, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο συγκεκριμένο παιχνίδι, επομένως δεν υπολογίζεται. 

Αντίθετα, συγκριτικά με τον Άρη και τις Σέρρες, υπάρχει η επάνοδος του Κοϊτά ο οποίος έχει επανέλθει σε φουλ ρυθμούς. Αυτό που μένει λοιπόν να δούμε είναι τη διαχείριση που θα θελήσει να κάνει ο Πελάδο με δεδομένο πως υπήρχε ματς μεσοβδόμαδα στο οποίο πάντως πήραν χρόνο ποδοσφαιριστές που μέχρι τώρα δεν έβρισκαν χώρο στην ενδεκάδα όπως οι Μήτογλου-Κάλενς, ο Γιόνσον, ενώ θυμίζουμε πως για πρώτη φορά την Τετάρτη είδαμε στην βασική ενδεκάδα τον Μαρσιάλ ο οποίος τα πήγε εξαιρετικά και έκρινε εν τελει και το παιχνίδι. 

Από εκεί και πέρα, εν όψει Ατρόμητου, είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν κάποιες επιστροφές στην ενδεκάδα ωστόσο είναι πολλά και τα διλήμματα που υπάρχουν. Όσον αφορά τη διάταξη, όλα δείχνουν πως το πλάνο (4-4-1-1) θα διατηρηθεί, καθώς πήγε καλά με τον Αρη, και η ΑΕΚ θα παίξει πάλι με έναν σέντερ-φορ και έναν πιο δημιουργικό παίκτη από πίσω του. Ο Λιβάι Γκαρσία είναι φαβορί για να ξεκινήσει στη γραμμή κρούσης έχοντας ως ελεύθερο στην πλάτη του, είτε τον Πινέδα, είτε τον Λιούμπισιτς είτε ακόμα και τον Τσούμπερ. Στα άκρα, δεξιά ο Ελίασον φαίνεται να κερδίζει τη μάχη, αν και υπάρχει και ο ανεβασμένος Φερνάντες όπως είδαμε την Τετάρτη και η φυσικά ο Άμραμπατ, αριστερά υπάρχουν οι επιλογές των Κοϊτά, Γκατσίνοβιτς και προφανώς του Μαρσιάλ και στον άξονα τη μια θέση τη διεκδικούν Γιόνσον ή Σιμάνσκι και την άλλη υπάρχουν οι επιλογές των Πινέδα - Λιούμπισιτς, που μπορεί να συν-υπάρξουν στον άξονα στο “8” και στο “10” αλλά και του Περέιρα, που επίσης θα μπορούσε να διεκδικήσει θέση στην ενδεκάδα (θυμίζουμε με τον Άρη δεν αγωνίστηκε καθόλου). Στην αμυνα τα πράγματα είναι πιο απλοϊκά, με δεδομένο πως κάτω από τα δοκάρια θα επιστρέψει ο Στρακόσα, έχοντας μπροστά του εκτός απροόπτου Βίντα-Μουκουντί και στα άκρα τους Ρότα - Χατζισαφί ή Πήλιο. 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ