Η ΑΕΚ συνεχίζει την ενίσχυση του τμήματος στίβου και ανακοίνωσε την ένταξη της Ευγενία Παπαδημάτου στην ομάδα. Πρόκειται πρωταθλήτρια σε μεσαίες και μεγάλες αποστάσεις με σημαντικές επιτυχίες και εξαιρετικές επιδόσεις.
Η ανακοίνωση:
Η ΑΕΚ βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Ευγενία Παπαδημάτου. Η αθλήτρια είναι γεννημένη στις 23 Φεβρουαρίου του 1995 και θα ενισχύσει το τμήμα στίβου της ΑΕΚ.
Η Ευγενία Παπαδημάτου είναι πρωταθλήτρια στις μεσαίες και μεγάλες αποστάσεις. Τα πρώτα της βήματα τα έκανε στον Σίσυφο Κορίνθου. Έπειτα αγωνίστηκε για λογαριασμό του Πινδάρου Θηβών και τα τελευταία χρόνια ήταν στον Ποσειδώνα Λουτρακίου. Το 2019 κατέκτησε την 3η θέση στον Μαραθώνιο της Αθήνας (5 χιλιόμετρα), ενώ το 2021 κατέλαβε την πρωτιά στον Ημιμαραθώνιο (5 χιλιόμετρα). Το 2022 βγήκε 1η στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10 χιλιομέτρων Δημοσίου Δρόμου στη Λάρισα και 3η στο Κύπελλο Ανώμαλου Δρόμου. Επίσης, την ίδια χρονιά, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 3.000μ. στιπλ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη. Αξίζει να σημειωθεί πως έχει κληθεί στην Εθνική ομάδα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανώμαλου Δρόμου 8 χιλιομέτρων Γυναικών, εκπροσωπώντας την πατρίδα μας στην Ιταλία.
Η Ευγενία Παπαδημάτου δήλωσε στο aek.gr: «Είναι μεγάλη μου τιμή να εκπροσωπώ έναν από τους μεγαλύτερους και ιστορικότερους αθλητικούς συλλόγους της Ελλάδος. Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».
Ευγενία, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


α) Καλώς ήρθε η Παπαδημάτου στον στίβο γυναικών της Βασίλισσας του ελληνικού αθλητισμού. Αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ έχει τρεις αθλήτριες που μπορούν να πάρουν μετάλλιο, για να διεκδικήσει συλλογικό τίτλο πρέπει να φτάσει τις επτά.
β) Πρέπει να συνεχιστεί η ενίσχυση και να γίνουν κινήσεις και στον στίβο αντρών ώστε να τελειώσει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ οριστικά το παραμύθι των haters με την δήθεν "διάλυση του στίβου".
* Παπαδημάτου
α) Καλώς ήρθε η Παπαδημητρίου στον στίβο γυναικών της Βασίλισσας του ελληνικού αθλητισμού. Αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ έχει τρεις αθλήτριες που μπορούν να πάρουν μετάλλιο, για να διεκδικήσει συλλογικό τίτλο πρέπει να φτάσει τις επτά.
β) Πρέπει να συνεχιστεί η ενίσχυση και να γίνουν κινήσεις και στον στίβο αντρών ώστε να τελειώσει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ οριστικά το παραμύθι των haters με την δήθεν "διάλυση του στίβου".