ΚΡΟΑΤΙΑ-HNL-11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΧΆΙΝΤΟΥΚ – ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ ΖΑΓΚΡΕΜΠ: 2-1
(Λιβάγια 7’, Σιγκούρ 76’ – Τσοπ 27’)
Φουλ για τίτλο η Χάιντουκ! Η ομάδα των Μάρκο Λιβάγια και Τζενάρο Γκατούζο καθάρισε με 2-1 τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και συνέχισε το εντυπωσιακό της σερί στο πρωτάθλημα. Σε 11 παιχνίδια μετράει 8 νίκες και 3 ισοπαλίες η Χάιντουκ και η νίκη αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική. Στο +7 από τη Ντιναμό είναι η Χάιντουκ έχοντας ματς παραπάνω.
Ο Λιβάγια άνοιξε το «χορό» των γκολ στο 7ο μόλις λεπτό ενώ είκοσι λεπτά μετά ο Τσοπ έφερε το παιχνίδι στα ίσα για το 1-1. Παρόλα αυτά δεν το παράτησε η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο και βρήκε γκολ νίκης στο 76’ με τον Σιγκούρ να διαμορφώνει το τελικό 2-1.
Marko Livaja makes it 1-0 at Poljud against Lokomotiva, bullet header for his 9th goal of the season.
— ???????? (@TheCroatianLad) October 26, 2024
Beautiful ball in by Ivan Rakitić which finds Marko Livaja who scores against 8/9 teams he has faced in HNL.
Only against Rijeka he hasn’t scored. ????pic.twitter.com/oF0cNgZrri
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

