Η αθλητική δικαστής, η οποία φρόντισε να καταρρίψει τα ψέματα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αποφάσισε να απαλλάξει τον Έρικ Λαμέλα, από τις κατηγορίες, που, ετσι και αλλιώς ήταν για τυπικούς λόγους.
Παράλληλα, επέβαλλε μικρά χρηματικά πρόστιμα τόσο στον Ντάνιελ Βέγκα (15.000 ευρώ και απαγόρευση 15 ημερών) όσο και στην ΠΑΕ ΑΕΚ (8.000 ευρώ).
Η απόφαση:
ΠΡΟΣ
1) ΠΑΕ ΑΕΚ
2) LAMELA CORDERO ERIK MANUEL (Ποδοσφαιριστής)
3) VEGA DANIEL (Τεχνικός Διευθυντής)
Απαλλάσσει την 1η εγκαλουμένη από την τέταρτη αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση.
Απαλλάσσει τον 2ο εγκαλούμενο από την αποδιδόμενη σε αυτόν πειθαρχική παράβαση για τυπικούς λόγους.
Δέχεται ότι η 1η εγκαλουμένη και ο 3ος εγκαλούμενος τέλεσαν τις λοιπές αποδιδόμενες σε αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις, τις υπό στοιχεία 1, 2, 3, πράξεις η 1η και την υπό στοιχείο 6 ο 3ος εξ αυτών.
Ι. Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΚ α) τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ για την 1η πράξη (παράβαση άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4, περ. α΄, 15 παρ. 4 περ. α’, δ’ του Π.Κ. της ΕΠΟ), β) τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ για την 2η πράξη την οποία τέλεσε καθ’ υποτροπήν, δεδομένης της καταφάσεως της πειθαρχικής της ευθύνης για όμοια πράξη σε έναν προγενεστέρως διενεργηθέντα αγώνα της ίδιας αγωνιστικής περιόδου, δυνάμει της υπ’ αριθμ. 177/3-10-2024 τελεσίδικης αποφάσεως του παρόντος Πειθαρχικού Οργάνου (παράβαση άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4, περ. α΄, 15 παρ. 2 περ. α’ ιι) του Π.Κ. της ΕΠΟ) και γ) τη χρηματική ποινή των χιλίων (1.000,00) ευρώ για την 3η πράξη (παράβαση άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4, περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. γ’ του Π.Κ. της ΕΠΟ).
Καθορίζει ως προς την α΄ εγκαλουμένη ΠΑΕ συνολική χρηματική ποινή, ποσού οκτώ χιλιάδων (8.000,00) ευρώ.
ΙΙ. Επιβάλλει στον εγκαλούμενο VEGA DANIEL για την πράξη, για την οποία κρίθηκε πειθαρχικώς ελεγκτέος τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι : α) τη χρηματική ποινή των
πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ και β) την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για δεκαπέντε (15) ημέρες (παράβαση άρθρων 1, 5 επ, 10 παρ. 1 περ. β’, 11 παρ. 2, 4, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α’, του Π.Κ. της ΕΠΟ).
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
και τιμωρια Λουτσεσκου για 23 ημερες (αρα ως τις 16/11) εισοδου σε γηπεδα (αγωνιστικο χωρο,αποδυτηρια!!) αρα δεν θα ειναι στο ντερμπι με ΠΑΟΚ (Προβλεπω παλι εμφυλιο στην συμμαχια!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!) και απο 15 μερες απαγορευση στους 2 φροντιστες!!
Οι φροντιστές νομίζω είναι από 1,5 μηνα. Κάτσε μην πανηγυρίζεις, στην Ελλάδα τα εκτρώματα γίνονται στις εφέσεις, μπορεί να να μείνει μονο το πρόστιμο. Τους τιμωρούν για τα μάτια του κόσμου, και μετα τους βγάζουν λαδι.