Το 2018, ο Ντιέγκο Φορλάν κρέμασε τα παπούτσια του και ξεκίνησε να παίζει τένις. Τώρα, έξι χρόνια μετά, πρόκειται να κάνει ντεμπούτο ως επαγγελματίας τενίστας.
Συγκεκριμένα, ο Ουρουγουανός παλαίμαχος επιθετικός θα λάβει μέρος στο τουρνουά Open της Ουρουγουάης, όπως επιβεβαίωσαν και οι διοργανωτές, με ανάρτηση στα social media.
Ο Φορλάν θα παίξει στο διπλό, έχοντας συμπαίκτη τον Αργεντινό Φεντερίκο Κόρια.
Τον Αύγουστο, ο Φορλάν είχε δηλώσει ότι η ενασχόληση με το άθλημα που έπαιζε ως παιδί τον βοήθησε να ξαναβρεί την αδρεναλίνη που ένιωθε στο γήπεδο του ποδοσφαίρου: "Όλοι λένε ότι όταν αποσυρθείς από το ποδόσφαιρο, δεν πρόκειται να έχεις τίποτα σε σύγκριση με αυτό. Το κάνω επειδή μου αρέσει το τένις. Θα το έκανα απλά παίζοντας κοινωνικά, αλλά με έχει πάει σε ένα μέρος που παίρνω αυτή την αδρεναλίνη".
Στην ίδια συνέντευξη, στο theathletic, ο Ουρουγουανός είχε πει πως "αν με δείτε να παίζω, θα σκεφτείτε: Αυτός ο τύπος παίζει από παιδί, γιατί η τεχνική του θυμίζει περισσότερο παίκτη του τένις. Φυσικά, όχι ένας επαγγελματίας τενίστας. Αλλά μοιάζει σαν να έπαιζε τένις σε όλη του τη ζωή. Δεν λέω ότι είμαι καλός παίκτης, αλλά αν με δείτε να παίζω σήμερα θα δείτε έναν τενίστα, όχι έναν πρώην ποδοσφαιριστή".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

