Δηλώσεις οι οποίες θα συζητηθούν έντονα έκανε ο Φραντσέσκο Τότι, ο οποίος είπε πως σκέφτεται σοβαρά να επιστρέψει στην ενεργό δράση στα 48 του χρόνια. «Τον τελευταίο καιρό με καλούν ομάδες από τη Serie A και με έχουν κάνει να σκεφτώ λίγο. Θα ήταν δύσκολο, αλλά στη ζωή δεν θα πω ποτέ ποτέ. Στο ποδόσφαιρο έχουν ήδη υπάρξει παίκτες που έχουν επιστρέψει στο γήπεδο μετά από συνταξιοδοτήθηκε για χρόνια».
Ενώ ξεκαθάρισε αν οι ομάδες είναι από το ιταλικό πρωτάθλημα: «Ναι πρόσφατα. Πριν από ένα μήνα κιόλας».
Ο Τότι αρνήθηκε βέβαια ότι η πρόταση ήταν από τη Ρόμα, ούτε από τη Λάτσιο. Ανέφερε απλά ότι ήταν από ομάδες της Ιταλίας. Πάντως σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το πόσο καιρό πιστεύει ότι θα του πάρει για να ξαναβρεί την φόρμα του, ο 48χρονος ήταν αισιόδοξος.
«Δυο, τρεις μήνες. Πρέπει να προπονηθώ καλά για να επιστρέψω στην Serie Α. 30-40 λεπτά μπορώ να παίξω ακόμα».
Τέλος, σε ερώτηση για ποιο λόγο σταμάτησε το ποδόσφαιρο, ο Τότι απάντησε: «Δεν ήταν επιλογή μου, το ξέρετε όλοι. Δεν επέλεξα να σταματήσω να παίζω για τη Ρόμα και αυτό το παράθυρο ήταν πάντα ανοιχτό».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!