EREDIVISIE- 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Τσβόλε-Μπρέντα 1-2
(81' Ντε Ρούι/ 54', 78' Όμαρσον)
Μετά από τέσσερις ήττες, σε ισάριθμες εξόδους, και με 1-11 γκολ, η Μπρέντα πανηγύρισε την πρώτη της νίκη, μακριά από την έδρα της, χάρη στο 2-1 επί της Τσβόλε.
MVP της αναμέτρησης ο Ελίας Μαρ Όμαρσον, ο οποίος πέτυχε και τα δυο γκολ των φιλοξενούμενων. Ο Ισλανδός φορ βρέθηκε ξεμαρκάριστος, στο 54ο λεπτό, και σκόραρε για το 0-1. Ο Όμαρσον ήταν στο κατάλληλο σημείο, την κατάλληλη στιγμή, και στη φάση του 78', για το 0-2. Η Τσβόλε το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει, στο 81ο λεπτό, με τον Ντε Ρούι, που είχε περάσει αλλαγή. Πέρα από την Αϊντχόφεν, που έχει εννέα νίκες σε εννέα αγωνιστικές, η Μπρέντα είναι η μοναδική ομάδα χωρίς ισοπαλία, μετά και από την 9η αγωνιστική, έχοντας σκαρφαλώσει στην 9η θέση. Υποχώρησε στην 15η η Τσβόλε.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

