Την επιθυμία του να παραμείνει και να παλέψει για τη θέση του στη Γιουβέντους εξέφρασε ο Πολ Πογκμπά. Ο Γάλλος επιστρέφει το Μάρτιο από την τιμωρία του για την υπόθεση ντόπινγκ και δηλώνει αποφασισμένος να πείσει τον Τιάγκο Μότα πως αξίζει μία θέση στο ρόστερ.
Αναλυτικά όσα είπε ο Πογκμπά στο ESPN: Θέλω να παίξω ξανά για τη Γιουβέντους. Είμαι αποφασισμένος να δεχθώ περικοπή στο μισθό μου και να μείνω στη Γιούβε. Θα μιλήσω με τον Τιάγκο Μότα. Θέλω να δείξω σε όλους ότι είμαι εξαιρετικός παίκτης ξανά.
Και συνέχισε: Δεν είμαι απατεώνας, είμαι έντιμος άνθρωπος. Αν είχα ντοπαριστεί δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να το παραδεχθώ. Θέλω να παίξω μόνο για τη Γιουβέντους. Δεν μπορώ να δω τον εαυτό να φοράει φανέλα άλλης ομάδας.
Paul #Pogba to Sky Sports UK: "I'm not a cheat, I'm an honest person. If I had doped I would have no problem admitting it. I want to play only for #Juventus: I don't see myself wearing another shirt”. #transfers https://t.co/d32y0yAHR0
— Nicolò Schira (@NicoSchira) October 16, 2024
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!