Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Γιουνάιτεντ: Έτοιμη να παραχωρήσει τον Μαγκουάιρ σε τιμή ευκαιρίας τον Ιανουάριο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να ακούσει προσφορές για την πώληση του Χάρι Μαγκουάιρ τον Ιανουάριο, ξεκινώντας από το ποσό των μόλις, 10 εκατομμυρίων λιρών.


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Το μέλλον του Χάρι Μαγκουάιρ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι καθόλου εξασφαλισμένο, αφού, σύμφωνα με την Sun, η διοίκηση των "Κόκκινων Διαβόλων" φαίνεται να έχει πάρει την απόφαση να πουλήσει τον διεθνή Άγγλο τον ερχόμενο χειμώνα.

Μάλιστα, το χρηματικό αντίτιμο που θα ζητήσει ο σύλλογος από τις ενδιαφερόμενες ομάδες για τον 31χρονο θα είναι πολύ χαμηλό, με την τιμή να ξεκινά από τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Ο λόγος πίσω από αυτή την απόφαση, οφείλεται στο γεγονός πως το συμβόλαιο του Μαγκουάιρ ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και εύλογα η ομάδα του Μάντσεστερ δεν επιθυμεί να τον χάσει ως ελεύθερο, πόσο μάλλον όταν το ποσό της απόκτησής του από τη Λέστερ το 2019 άγγιξε τα 90 εκατομμύρια.

Σε περίπτωση που δεν κατατεθεί πρόταση από κάποιον σύλλογο για την απόκτηση του έμπειρου αμυντικού, τότε θα εξεταστεί από τη Γιουνάιτεντ η επιλογή να ανανεωθεί το συμβόλαιο του. Παρόλα αυτά, μένει να φανεί πια θα είναι και η πρόθεση του ποδοσφαιριστή αναφορικά με αυτά τα δύο πλάνα της ομάδας του.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ