Υπέρ της πρότασης του Ρόδρι για απεργία των ποδοσφαιριστών είναι ο Εμερίκ Λαπόρτ, ο οποίος μοιράστηκε την πεποίθησή του πως αναφορικά με την αύξηση του αριθμού των ετήσιων αγώνων, η λύση θα δοθεί μέσω μαζικών κινητοποιήσεων των ίδιων των παικτών.
Ο πρώην αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι ανέφερε πως είναι ολοφάνερη η ανάγκη να μειωθούν τα παιχνίδια, πόσο μάλλον όταν ο ρυθμός και η ένταση στα κορυφαία πρωταθλήματα και διοργανώσεις είναι σε υψηλά επίπεδα.
"Πιστεύω ότι η απεργία των παικτών είναι η μόνη λύση που βλέπουμε για να σταματήσει αυτό. Υπάρχουν πάρα πολλά παιχνίδια, είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να σταματήσουμε.
Ο ρυθμός είναι πολύ υψηλός. Υπάρχουν πάρα πολλοί αγώνες. Αυτό είναι πάρα πολύ", δήλωσε ο αμυντικός της Αλ Νασρ στο RMC.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!