ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Ο Άγγελος Κορωνιός είναι αυτή τη στιγμή το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να διαδεχθεί τον εξαφανισμένο Μηνά Γκέκο. Ο πρώην τεχνικός της "Ένωσης" ήταν εξ αρχής πολύ ψηλά στη λίστα του Μπάμπη Καραμανλή, όπως έχει γράψει το basketblog και δεν αποκλείεται στις επόμενες ώρες να γίνει η πρώτη επίσημη κρούση.
Σύμφωνα με πληροφορίες στην ΑΕΚ προτάθηκε και ο Τσαρλς Μπάρτον (πρώην προπονητής του Άρη).
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Δεν είναι η καλύτερη επιλογή ο Κορωνιός.Μεγάλος παίκτης σίγουρα αλλά σαν προπονητής δεν έχει κάνει κάτι σπουδαίο και βεβαίως δεν είμαστε για πειράματα τέτοιες ώρες.Χρειαζόμαστε κόουτς με εμπειρία σε επικίνδυνες καταστάσεις.Η περίπτωση Πιλαφίδη είναι η καλύτερη από αυτές που ακούγονται.Αυτό όμως που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι να γεμίσουμε το γήπεδο σε όσα ματς απομένουν.Έχουμε εντός τους εξής αντιπάλους:ΟΣΦΠ,ΠΑΟΚ,Περιστέρι,Καβάλα,Ηρακλή,Πανιώνιο.4... ΣΥΝΕΧΕΙΑ από αυτά να πάρουμε δε θα έχουμε πρόβλημα. Άρα:1)Έμπειρος κόουτς. 2)Ερχομός των 2 παικτών που ακούγεται ότι θα πάρουμε 3)Γεμάτο γήπεδο ως το τέλος και από τον Ιούνιο ψάχνουμε μια βιώσιμη λύση για το μέλλον της Βασίλισσας.Τώρα προέχει η μάχη.Απαιτείται ψυχραιμία και λογική.
δυστυχώς όποιος και να έρθει, η ΑΕΚ μας θα σωθεί μόνο αν όλοι εμείς σταθούμε δίπλα της!
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ...ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΗ ΞΕΠΕΣΜΕΝΗ ΜΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ!