SUPER LEAGUE - 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΕΚ 1-0
ΓΗΠΕΔΟ: Αγρινίου
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κωνσταντίνος Πουλικίδης
Ήττα-πισωγύρισμα για την ΑΕΚ, που δεν λέει με τίποτα να βρει μια σταθερότητα! Η Ένωση, ηττήθηκε 1-0 στο Αγρίνιο, εκεί που στήθηκε ένα μπλόκο από τον διαιτητή Πουλικίδη και τον VARίστα Τσακαλίδη που δεν είδαν την πεντακάθαρη ανατροπή του Περέιρα που θα σήμαινε πέναλτι και αποβολή για τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού, ωστόσο από εκεί και πέρα οι κιτρινόμαυροι έβαλαν τα χέρια τους και έβγαλαν τα μάτια τους. Μέχρι το 60’ όπου ήταν κυρίαρχη η Ένωση έχασε αδιανότητες ευκαιρίες να προηγηθεί αφού δεν υπήρξε ούτε η συγκέντρωση ούτε η κατάλληλη αποφασιστικότητα στην τελική ενέργεια και εν τελεί, από το πουθενά, σε σημείο που έπαιζε με δέκα λόγω των πρώτων βοηθειών στον Βίντα, δέχτηκε το γκολ που έκρινε και ολόκληρο το παιχνίδι.
Με τον Στρακόσα στα δοκάρια, τους Βίντα-Κάλενς στην άμυνα, τον Ρότα δεξιά, τον Πήλιο αριστερά, τους Σιμάνσκι-Περέιρα στον άξονα, τους Ελίασον-Κοϊτά στις πλευρές και τον Πινέδα πίσω από τον Πιερό ξεκίνησε ο Ματίας Αλμέιδα. Η ΑΕΚ επιχείρησε από το ξεκίνημα να παίξει με ασφάλεια με την μπάλα στα πόδια και να δημιουργήσει είτε με κοντινές πάσες είτε με μεγάλες μεταβιβάσεις προς τον Πιερό, που έσπαγε δεξιά-αριστερά στους συμπαίκτες του, στον γνωστό του ρόλο. Την ίδια ώρα, ο μαχητικός Παναιτωλικός, ασκούσε πίεση στον χώρο του άξονα και αν δεν έκανε ανάκτηση, μαζευόταν πίσω και δημιουργούσε διπλή άμυνα ζώνης. Η Ένωση, παρ’ ότι είχε να αντιμετωπίσει ένα τοίχος, είχε υψηλά επίπεδα δημιουργίας και έπαιζε άριστα το passing game. Στο 8’ άγγιξε το γκολ με το γύρισμα του Κοϊτά και το σουτ-άουτ του Πινέδα από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 19’ ήρθε μια ακόμα καλή στιγμές με κεφαλιά του Πιερό από σέντρα του Ρότα. Ο Παναιτωλικός ενδιάμεσα είχε ένα σουτ του Λιάβα το οποίο καθάρισε εύκολα ο Στρακόσα, ενώ φτάνοντας στα μέσα του πρώτου μέρους η ΑΕΚ ανέβασε όλο και περισσότερο τον ρυθμό και την πίεση της. Για να φτάσουμε, στην επίμαχη φάση του 25’, όπου η ΑΕΚ έκρυψε την μπάλα με τρομερό συνδυασμό Περέιρα-Πιερό, ο πρώτος ανατράπηκε από τον Τσάβες αλλά αντί ο διαιτητής Πουλικίδης και ο VARίστας Τσακαλίδης να υποδείξουν πέναλτι και να αποβάλουν τον κίπερ του Αγρινίου, έδειξαν… παίζετε, προκαλώντας σφοδρές διαμαρτυρίες. Η Ένωση έμεινε συγκεντρωμένη στο παιχνίδι της, έβαλε την μπάλα κάτω και γενικότερα έπαιξε σαν τη γάτα με το ποντίκι τον Παναιτωλικό. Οι παίκτες του Αλμέιδα απείλησαν στο 31’ με φαρμακερή σέντρα Ελίασον και στο 43’ με καταπληκτική συνεργασία και πάτημα του Ρότα μέσα στην αντίπαλη περιοχή με τον Παντελάκη να σώζει τον Παναιτωλικό. Με τη συμπλήρωση των 45’, ο Πουλικίδης, που σημάδευε ο ίδιος το παιχνίδι με την απόφαση του να δείξει… παίζετε στην καθαρή ανατροπή Πινέδα, έβγαλε με μια ακόμα απίστευτη απόφαση του κίτρινη στον Πιερό για… αγκωνιά που είδε μόνο αυτός, καθώς ο σέντερ-φορ της ΑΕΚ είχε μια απλή μονομαχία στον αέρα με αντίπαλο του.
Με διάθεση να πιέσει πιο ψηλά και να πιάσει στον ύπνο την ΑΕΚ που η αλήθεια είναι πως μπήκε κάπως χαλαρή στην επανάληψη, ξεκίνησε ο Παναιτωλικός. Μάλιστα απείλησε στο 48’ με δυνατό σουτ του Λομόνακο στο οποίο ο Στρακόσα με εξαιρετική επέμβαση είπε όχι, ενώ ακολούθησε ένα κομβικό κόψιμο του Κάλενς. Η Ένωση απάντησε στις ευκαιρίες στο 50’ με σουτ του Πινέδα όπου η μπάλα κόντραρε και έφυγε λίγο έξω και με επικίνδυνη εκτέλεση φάουλ του Κοϊτά. Το ματς σε αυτό το χρονικό σημείο απέκτησε μια άγρια ομορφιά με γρήγορο ρυθμό τον οποίο έδινε η ΑΕΚ, την ίδια ώρα που ο Παναιτωλικός επιχειρούσε να χτυπήσει στους χώρους, όπως στο 61’ από ένα γέμισμα στην πλάτη της κιτρινόμαυρης άμυνας, το οποίο διάβασε εξαιρετική ο Στρακόσα και καθάρισε. Δύο λεπτά αργότερα η ΑΕΚ είχε την πιο μεγάλη ευκαιρία του αγώνα όταν από ένα σουτ του Κοϊτά εξελίχθηκε σε πάσα στον Πιερό αλλά εκείνος έβαλε άτσαλα το πόδι του και πλάσαρε ολομόναχος άουτ από τη μικρή περιοχή. Ο Ματίας Αλμέιδα στο 65’ προχώρησε στις δύο πρώτες του κινήσεις, φέρνοντας στο ματς τον Λιούμπισιτς αντί του Σιμάνσκι και τον Γκαρσία αντί του Ελίασον, με τον Λιβάι να πηγαίνει στα δεξιά. Η Ένωση, παίζοντας με ακόμα πιο επιθετικό σχήμα πλέον, ανέβασε ακόμα περισσότερο τις γραμμές και την πίεση της, αγγίζοντας το γκολ στο 70’ με πλασέ του Λιούμπισιτς από πλεονεκτική θέση, όπου η μπάλα κόντραρε και έφυγε ψηλά. Στο 73’ από το πουθενά, με την ΑΕΚ να παίζει με δέκα, λόγω του προβλήματος που είχε ο Βίντα με το κεφάλι του από προηγούμενο χτύπημα και ενώ δεχόταν τις πρώτες βοήθειες, ο Παναιτωλικός βγήκε από δεξιά, ο Μαυρίας έκανε το γύρισμα και ο Μιγκέλ Λουις με πλασέ νίκησε τον Στρακόσα για το 1-0. Με το ματς να στραβώνει από το πουθενά η ΑΕΚ τα έπαιξε όλα για όλα, ο Αλμέιδα άλλαξε και τα μπακ του βάζοντας Άμραμπατ και Χατζισαφί και πλέον η ομάδα έπαιζε πολύ ψηλά. Στο 80’ ο Λιβάι βρέθηκε σε πλάγια θέση και ενώ είχε διαθέσιμος δύο παίκτες που ήταν μάτι με την εστία επέλεξε να εκτελέσει αστοχώντας. Το τελευταίο κομμάτι του αγώνα ήταν ένα πραγματικό θρίλερ με τον Παναιτωλικό ταμπουρωμένο και την ΑΕΚ να ψάχνει λύσεις. Στο 88’ ο αντίπαλος απείλησε σοβαρά με τον Μάιντεβατς τον οποίο σταμάτησε ο Στρακόσα , ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γκατσίνοβιτς είχε κάκιστο τελείωμα με ευνοϊκές συνθήκες. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων οι της ΑΕΚ φώνακαν για χέρι-πέναλτι μέσα στην περιοχή με τον Πουλικίδη να μην δινει και παλι τίποτα. Ηταν μια σέντρα απο αριστερά, η μπάλα βρήκε στον Σιέλη και μετά στον Λουίς που είχε το χέρι του απλωμένο! Το ματς ολοκληρώθηκε στο Αγρίνιο χωρίς να αλλάξει κάτι και η Ένωση γνώρισε οδυνηρή ήττα…
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τσάβες, Παντελάκης, Πέρες, Λομόνακο (70’ Μαιντέβατς), Σιέλης, Μπουζούκης (59’ Ρόα), Ντίας (70’ Μπελεβώνης), Μαυριάς (91’ Μπακάκης), Στάγιτς, Λιάβας, Νικολάου (59’ Μιγκέλ Λουις).
ΑΕΚ: Στρακόσια, Ρότα (75’ Άμραμπατ), Πήλιος (75’ Πήλιος), Βίντα, Κάλενς, Σιμάνσκι (65’ Λιούμπισιτς), Περέιρα, Πινέδα, Ελίασον (65’ Λιβάι Γκαρσία), Κοϊτά, Πιερο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Καμιά φορά ξεχνάμε ότι μπάλα παίζει και ο αντίπαλος και ο χθεσινός συμβαίνει να έχει πάρει και ισοπαλία μέσα στο Καραϊσκάκη. Η ομάδα χθες μια χαρά στάθηκε σε γενικές γραμμές και αν δεν έδειχνε μια αφέλεια όταν μείναμε για λίγο με 10 παίκτες γκολ δεν θα είχαμε φάει. Για μένα όσοι ξεκίνησαν βασικοί στάθηκαν όπως έπρεπε. Οι αλλαγές μπορεί να μην βγήκαν αλλά μην κάνουμε λες και είναι η πρώτη φορά στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο που συνέβη κάτι τέτοιο. Ήμασταν καλύτεροι και χάσαμε.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Συμβαίνουν αυτά. Και ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στην έδρα του και από τον Άρη και από τη Στεάουα αλλά έχασε και τους δύο αγώνες. Το σοβαρό πρόβλημα χθες ήταν τα κοράκια που βρίσκονταν σε διατεταγμένη υπηρεσία. Δεν ξέρω πόσο μπορεί να επηρεάσει την κατάσταση αλλά η διοίκηση της ομάδας δεν πρέπει να το αφήσει να περάσει έτσι. Δεν πρέπει αυτά τα καθίκια να ξανασφυρίξουν, τουλάχιστον όχι σε αγώνα δικό μας. Φωνάζουν πολλοί για τον Αλμέιδα. Κι εγώ του έχω κάνει καλόπιστη κριτική. Ας σκεφτούν όμως σοβαρά όσοι ζητάνε την αποπομπή του, με ποιον πιστεύουν ότι θα πρέπει να αντικατασταθεί; Ή μήπως έχουμε κανένα αξιοθαύμαστο πρωτάθλημα για να βρίσκουμε εύκολα προπονητές από το πάνω ράφι όποτε το θελήσουμε; Όλοι αγαπάμε την ομάδα γι αυτό και πρέπει να αφήσουμε τον Αλμέιδα να δουλέψει. Μπορεί βεβαίως να έχει κάνει λάθη αλλά τι φταίει κι αυτός όταν σε φάσεις πάρε-βάλε οι επιθετικοί σημαδεύουν τα περιστέρια; Μην μου πείτε ότι πρέπει σε παίκτες έμπειρους να κάθεται να τους μαθαίνει πώς να σουτάρουν ή πώς να σπρώχνουν τη μπάλα μέσα σε άδειο ή σχεδόν άδειο τέρμα; Εν πάση περιπτώσει, κρίμα να χάνονται έτσι βαθμοί αλλά έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, ας στηρίζουμε την ομάδα όπως καλύτερα μπορούμε και θα δούμε πώς θα πάει.
Ειναι δυσκολη χρονια και το ξερουμε. Ειναι χρονια μετα την σοκαριστηκη περσινη χρονια που ουτε ο χειροτερος εχθρος βασανιστής της ΑΕΚ δεν θα μπορούσε να σκεφτεί. Καπως ετσι λοιπον μετα μας εμφανίστηκε και η ΝΟΑ, τοσο απλα ηταν μια συνέχεια αυτου του τρομου απο περσι. Σημερα ομως ειδα και κατι αισιόδοξο. Προφανως οταν οι αλλοι παιζουν Ευρωπη και εσυ εχεις τις μεγαλυτερες γκελες τοτε δεν μπορουμε να μιλαμε για πρωταθλητιαμο ακομα ομως και αν δεν κανουμε πρωταθλητισμο θελω να δω... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κατι αλλο απο την αφέλεια που εβλεπα εως τωρα, και σημερα κατι ειδα. Πρωτα σε τροπο παιχνιδιου και σιγα σιγα και σε προσωπα αλλαγες που φαίνεται πως ο Ηλιοπουλος θα κανει. Σημερα δεν ειδα αυτον τον πανικο το μπουλουκι ολοι μεσα στην περιοχη και πισω αμπέλι. Ειδα μια ομαδα πιο κανονικη και οι ευκαιρίες πιο κανονικες ευκαιρίες συνδιασμους σε πιο ανοιχτους χωρους που γυριζαμε την μπαλα μεχρι να τους βρουμε λιγο πιο σωστα.. Ειδα εναν Αλμειδα να προσπαθεί να παιξει κατι αλλο δεν πήγαινε αλλο. Ο Γκαρσία οταν ειχε ερθει στην ΑΕΚ διαβαζα άρθρα ειναι φοβερός καλός στο 1 με 1 σε σεντρα κτλ αλλα δεν εχει το γκολ δεν μπορει κτλ. Μπορει μια χρονια που πάνε όλα καλά να ανέβει η τιμη τωρα ομως κινδυνευει με αφανισμο. Υπαρχουν ματς που δεν θυμίζει επαγγελματία ποδοσφαιριστη αλλα αθλητή του στιβου που ηρθε να παιξει ενα ματς. Σημερα δεν ηταν τραγικος δεν ηταν καν ποδοσφαιριστης. Οπως πιστωθηκε ο Αλμειδα γιαψτην εκτόξευση του μια χρονια ετσι θα χρεωθει αν καψει ενα περουσιακο στοιχειο με την εμμονη της επίθεσης.
Να βάλουμε στην εξίσωση ότι Λιβάι, Γκατσίνοβς και Χατζισαφί δεν είχαν καθόλου μα καθόλου ρυθμό. Ο Χατζισαφί ειδικά ρε αδελφέ εκτός από την απογοήτευση με τρόμαξε κιόλας για την ετοιμότητα του.
Ναι δεν μας έδωσε πέναλτι και πιθανή κόκκινη κάρτα στον τερματοφυλακα, θα ήταν αλλιώς το παιχνίδι. Αλλά μπορεί να μου πει κάποιος ότι είδε το παιχνίδι και του άρεσε η ομάδα; Μονοδιάστατη ανάπτυξη, η μπάλα στα πλάγια, σέντρα και..... Ελιασον σε πολύ μέτρια κατάσταση εδώ και καιρό, ο Κοίτα θέλει μια μπάλα μόνος του, και οι αλλαγές δεν πρόσφεραν τίποτα. Ένας Πινεδα το πάλευε και το θηρίο αλλά χωρίς αντίκρισμα. Εύχομαι στη διακοπή να δουλέψει η ομάδα και στο ματς με τα Ορκ να δούμε νίκη με ωραία... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μπαλίτσα.
Ο Κοίτα έδωσε δύο πάρε βάλε πλην της φάσης που μπήκε μέσα από αριστερά και αντί να πασάρει πίσω δίπλα στο πέναλτι την τελείωσε μόνος του.
mbaggus8 ακόμα δεν κατάλαβες οτι η ομάδα ενισχύθηκε ακριβώς για να αντιμετωπίζει ομάδες σε κλειστή άμυνα? Πήρε τον Πιερό για ευνόητους λόγους, τον Κοϊτά για την διεισδυτικότητά του και τους Λαμέλα - Περέιρα για τις κάθετες. Με 50 - 50 διαιτησία και με την ίδια απόδοση της ομάδας θα το είχαμε πάρει το παιχνίδι και αυτή τη στιγμή θα πανηγύριζες. Τώρα απλά παίζεις το παιχνίδι τους. Αυτό της γκρίνιας.
Ποιο είναι το κύριο χαρακτηριστικό του Κοϊτά? η ομαδικότητα? σε τέτοια ματς θέλεις τρεις σαν τον... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Κοϊτά μήπως και τρυπήσουν την άμυνα με ατομική ενέργεια. Σε ομάδα που παίζει ταμπούρι δεν είναι μονοδιάστατος τρόπος το συνεχόμενο παιχνίδι από τα πλάγια, είναι ο ενδεδειγμένος.
Καλημέρα.
Ξαναείχαμε διακοπή, τι σε κάνει να πιστέψεις ότι στην επιστροφή θα δεις ωραία μπαλίτσα; Πάμε στοίχημα ότι από Δευτέρα θα τους δώσει και ρεπό;
Ο ΑΕΚτζης (δεν μιλάω για κάτι σοσιαλομηντιακους ΑΕΚτζηδες που αν υπήρχαν το 1999 θα μας έλεγαν να αφήσουμε τους Δημητρόπουλους και να ασχοληθούμε με τα χάλια της ομάδας) έκανε κριτική στα ματς που έπρεπε να κάνει και δεν έψαξε άλλοθι ακόμα και σε παιχνίδια που μπορεί να υπήρχαν λόγοι για να το κάνει (βλέπε πέρυσι με Κηφισιά πέναλτι σε Γκαρσία π.χ.). Για το χτεσινό ματς ωστόσο δεν πρέπει να ασχοληθεί καθόλου με το να κρίνει παίχτες και προπονητή δίνοντας το τέλειο άλλοθι στους εχθρούς... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μας.
. Κάπου ώπα με το αυτομαστίγωμα κάποιων ενωσιτών και με μια απαίτηση (που δεν ξέρω από που προκύπτει) να πρέπει να νικάμε και απέναντι σε τέτοιες διαιτησίες
Χτες συντελέστηκε ένα αδιανόητο σφάξιμο και το κάνει τόσο αδιανόητο το γεγονός ότι πλέον υπάρχει βάρ. Με τα αυτονόητα να γίνονται απο ένα πολύ καλό σημείο του πρώτου ημιχρόνου, σήμερα θα λέγαμε για την ομάδα που βρίσκει τον εαυτό της στο ιδανικό σημείο, αφού (αν θέλετε να μιλήσουμε και για μπάλα) μια χαρά καλή εμφάνιση κάναμε στο πρώτο ημίχρονο.
Στην εσωστρέφεια αυτή την φορά δεν μας έριξε κάνεις εκ των έσω πλην των πιστολιών της Γκαγκατσοσυμμορίας
Ως εδώ και μη παρέκη. Αυτό που συντελείται μπορεί να παγιώσει μια κατάσταση που είναι κατά πολύ πιο σοβαρή και επικίνδυνη από την οποία λάθος επιλογή Αλμέιδα ή Γκαρσία ή Πιερό ή Λάλου που δεν έβαλε επίδεσμο ξέρω γω.
Υ.Γ. Διάβασα σχόλιο ΑΕΚτζη χτες που έλεγε ότι είναι πέναλτι μεν πάνω στον Περέηρα αλλά φταίει και ο Περέηρα που δεν εκτέλεσε άμεσα να μπει γκολ ώστε να μην χρειαζόμαστε τον διαιτητή να δώσει πέναλτι. Μιλάμε για τερματισμό στον ορό "victim blaming". Ε Λ Ε Ο Σ
Δεν τους θέλουμε να μας υποστηρίζουν οι "του σύνδρομο της Στοκχόλμης" Ο περήφανος ΑΕΚτζής ούτε θυματοποιείται ούτε δίδει άλλοθι σε αυτούς που πληγώνουν την ΑΕΚΑΡΑ μας. Ο περήφανος ΑΕΚτζής γίνεται λαίλαπα για αυτούς που την κλέβουν.
Εχθές ειμασταν πολύ καλοί ειδικά στο πρώτο μας έλειψε το γκολ θα βλέπαμε άλλο παιχνίδι πολύ οργανωμένο ταμπούρι ο παναιτωλικος μακάρι όμως να συνεχίσει ετσι η ομάδα και μετά την διακοπή και οι νίκες θα έρθουν και με μεγάλα σκορ με μικρούς και μεγάλους αντιπάλους γιατί πλέον θα ναι και ο μαρσιαλ ελπίζω έτοιμος
Φοίνικα ο ΚΑΠ είναι ξεκάθαρος , αν δεν παίζεις θελκτικό ποδόσφαιρο μπροστά από πούλμαν, δεν δικαιούσαι πέναλτυ , άρθρο 2 παρ.3. Τα ρίχνουμε στους παίκτες και τον αλμειδα λες και είμαστε η Σιτυ, να αλλάξουμε 72 χιλιάδες πάσες να σπάσουμε το τριπλό οδόφραγμα .
Οι κλέφτες.... δηλαδή εχτές η αεκ μέσα σε αυτήν την βροχή δεν έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο ειδικά στο πρώτο ημίχρονο? Δηλαδή όταν σε ένα αγώνα δεν είσαι καλός στα τελειώματα για την αεκ δεν υπάρχουν καθαρά πέναλτι? Δηλαδή εσείς όλοι είδατε τον πινεδα τον ροτα τον περρεειρα να μην είναι πολύ καλοί? Δηλαδή βγηκατε πάλι να κράξετε τον αλμαειδα? Πάλι????? Ρε δεν θα περάσει αυτό... ντροπή .... θα πάμε μαζί με την αεκαρα μέχρι τέλος.με αυτή την ομάδα! Υ.Γ. τελείωσε τις φάσεις...κ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Γκαρσία,γκατσινοβιτς,κοίτα,Πιέρο,...ακόμα και αν κάτσετε βράδυ στα Σπάτα!
ΑΕΚΑΡΑ
Σε καθε ομαδα υπαρχουν αυτοι που βλεπουν μονο ονομα και φανελα και καθε φορα αναλυουν και πανε παρακατω. Και υπαρχουν και αυτοι που θελουν να βλεπουν ποδοσφαιρο απο την ομαδα που υποστηριζουν. Και τις αυτονοητες νικες απο τοσο μεγαλες ομαδες. Χωρις δικαιολογιες και υπεραναλυσεις. Σεβαστειτε τους δευτερους...
Δηλαδή εσύ δεν είδες ποδόσφαιρο από την ΑΕΚΑΡΑ μας χθες μέχρι να γίνει το ματς ροντέο μετά το γκολ και τις αλλαγές;
Φυσικά σεβασμός σε όλες τις απόψεις που εμπεριέχουν σεβασμό φίλε μου. Όπως είναι και η δική σου. Κατά τα άλλα ο οπαδός που βγάζει την αγάπη του για την φανέλα και το όνομα της ομάδας πάνω από το ίδιο το ποδόσφαιρο ίσως και να αξίζει περισσότερο σεβασμό. Τώρα ότι μετά από τέτοια σφαγή καθόμαστε να κάνουμε ποδοσφαιρικές αναλύσεις, λες και η ΑΕΚ δεν έπαιξε μια χαρά μπάλα στο πρώτο ημίχρονο όπου θα έπρεπε να είναι μπροστά στο σκορ και με παίχτη παραπάνω αλλά μας το στέρησε ένα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ εντεταλμένο όργανο, πραγματικά με ξεπερνά. Για να βλέπεις ποδόσφαιρο, όπως καλά κάνεις και το σημειώνεις, πρέπει να γίνεται και σε στοιχειώδης συνθήκες εφαρμογής των κανονισμών.
Εύγε! Η δική μας κουβέντα όμως δεν είναι αυτή η γενική την οποία θίγεις, αλλά το ότι επι ενάμιση χρόνο οι μικροί με εμάς γίνονται μεγάλοι. Και το ότι συναρτήσει και των υπόλοιπων μεγάλων, οι μικροί γίνονται μεγάλοι με εμάς με πολλή μεγαλύτερη συχνότητα.
Η διαιτησία και σήμερα ήταν σε υπηρεσία.
νο ρόστερ-αλλοπρόσαλο ρόστερ) και με τί βάση ο καθένας και σκεφτείτε πως είναι ένας σοβαρός προπονητής που δεν αφήνει τίποτα στη τύχη, την τύχη την φτιάχνεις εσύ.
Από κει και πέρα όμως αν δεν θέλουμε να εθελοτυφλούμε ας δούμε τι έγινε.
Λένε πολλοί ότι χάσαμε ένα τσουβάλι γκολ, μα και η συγκέντρωση (πνευματική προετοιμασία) των παικτών δουλειά του προπονητικού τιμ είναι. Με τον βαζέλα έβλεπες το παιχνίδι και ήξερες ότι θα κερδίσεις γιατί ήταν όλοι προσηλωμένοι 100%.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Η πρόσωπο λατρεία δενεκανε ποτέ καλό στην ομάδα και την έχουμε πληρώσει ακριβά. Δεν το κατάλαβα κάναμε την Τρίτη γκέλα μας με μικρή ομάδα, μετά και από τη Νοα και δεν θα γκρινιάζω, εσείς που δεν θέλετε να ακούτε κριτική για τον προπονητή είστε ΑΕΚ η Αλμέιδα?
Εφέτος στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ έδωσαν οθ διοικήσεις μας τα κλειδιά στους προπονητές, ε δείτε τι πέτυχε ο Σάκοτα και τι ο Αλμέιδα(ισορροπημέ
Με κάποια απ' αυτά που γράφεις συμφωνώ. Γενικά όμως η ομάδα χθες δεν ήταν κακή, έπαιζε απέναντι σε μιά άλλη καλή ομάδα με καλό προπονητή που έστησε πάρα πολύ καλά αμυντικά την ομάδα του. Ας μην ξεχνάμε και την πολύ καλή της εμφάνιση και εναντίον του ΟΣΦΠ. Κάναμε πολλές φάσεις για γκολ παρόλ' αυτά και δικαιούμαστε να φωνάζουμε για τη διαιτησία που δεν έδωσε το ξεκάθαρο πέναλτυ στον Περέιρα. Το άλλο με το χέρι δεν είναι πέναλτυ, η μπάλα πάει από απόκρουση συμπαίκτη, ενώ και η... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πορεία της δεν είναι προς το τέρμα. Αν είχε δοθεί η φάση του Περέιρα και το πέναλτυ μετατρεπόταν σε γκολ, σίγουρα θα βλέπαμε ένα διαφορετικό παιχνίδι. Αν κάποιος έχει παίξει έστω και λίγο μπάλα καταλαβαίνει από αυτή τη φάση και την κάρτα του Πιερό τις διαθέσεις του διαιτητή και επειδή και οι παίκτες άνθρωποι είναι μπορεί να εκνευριστούν και να χάσουν τη συγκέντρωσή τους.
Για την προσωπολατρεία, συμφωνώ απόλυτα, σίγουρα όμως δεν φταίει ο προπονητής αν ο Πιερό δεν βάζει το γκολ απο τρία μέτρα ή αν ο Γκαρσία σουτάρει στα περιστέρια και δεν πασάρει, ή αν ο Γκάτσι δεν βρίσκει τη μπάλα στα δύο μέτρα απ' την εστία για να σουτάρει.
Όσο για το ρόστερ, δεν καταλαβαίνω γιατί μερικοί μιλάτε για ανισόροπο και αλλοπρόσαλο. Προσωπικά θεωρώ το ρόστερ αρκετά πλήρες (πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης), με δύο και τρεις παίκτες σε κάθε θέση. Ο Σάκοτα και ο Αλμέυδα θα πρέπει να κριθούν στο τέλος. Ο Αλμέυδα έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του εδώ και δύο χρόνια κατακτώντας ένα νταμπλ και έχοντας μετατρέψει μια ομάδα ανυπόληπτη σε διεκδικήτρια τίτλων.
Καλό θα είναι η διοίκηση να προστατέψει την ομάδα από τους κάθε λογής Φωτιάδες, Τσακαλίδηδες και Σιδηρόπουλους για να μη χαθεί άλλο ένα πρωτάθλημα κι ένα κύπελο σαν κι αυτά που χάθηκαν άδικα πέρυσι. Αυτά, ελπίζω να μην κούρασα.
Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές (εκτός από αυτούς που μόνιμος κράζουν ότι και νά γίνει) αλλά ρωτώ:αν δινόταν το πέναλτι στον Περέιρα και ΚΟΚΚΙΝΗ στον τερματοφύλακα θα ήταν το ίδιο παιχνίδι;και μήν μου πείτε κάποιοι ότι πρέπει να κερδίζουμε καί την διαιτησία γιατί αυτό δεν τό έκανε ούτε η Μπάγερν με την Ρεάλ πέρυσι πρίν τον τελικό.αρα αν θέλει ο Κόρακας νά σέ σκίσει θά τό κάνει ό κόσμος να χαλάσει.
Καλημέρα ΑΕΚαρες,δεν ξερω απο που να ξεκινήσω. Θα ξεκινήσω απο την διαιτησία που δημοσιογραφικά προσπαθούν να περάσουν ότι είναι υπεύθυνη για την απώλεια. Σίγουρα για ακόμα ενα παιχνίδι ήταν εναντίον μας αλλά για το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι υπεύθυνη! Για το 1ο πέναλτι το ειδα παρα πολλές φορες και βλέπω πτώση πριν γινει επαφή, για το 2ο νομίζω οτι ο κανονισμός λεει, οτι οταν πάει απο συμπαίχτη στο χέρι, δεν ειναι! Μου θυμιζει το περσυνό χέρι του Βιντα από την κεφαλιά του... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Γιονσον (με Αρη). Οτι και να ισχύει και στις 2 φάσεις κατά μας σφυρίχτηκε. Όπως και να έχει κάπου αδικηθήκαμε!
Για το παιχνίδι λένε κάναμε φάσεις, ποιες φάσεις? Στο α' είχαμε ενα καλο σουτ το Πινέδα(απαράδεκτο το οτι πήγε αουτ),τη φάση του πέναλντι και το ανολοκλήρωτο γύρισμα Ροτα(που έπρεπε να εκτελέσει)..αυτά! Στη φαση του γκολ, ο παίχτης ειναι καθαρά του Καλενς που δεν τον μαρκάρει απο κοντα και δεν ευθύνεται η απουσία Βιντα! Για μενα η ομάδα δεν παιζει καλα, απο το πρώτο φιλικο μεχρι και σημερα. Μονο στην πρεμιέρα και εκει ηταν λες και παίζαμε χωρις αντίπαλο. Ο Παο ειναι ομάδα στα χαμένα και ούτε εκεί παίξαμε καλα,σαν ΑΕΚ! Βέβαια αν και χθες παίζαμε με την ιδια ένταση και όρεξη θα το είχαμε πάρει. Το ξερω οτι οι περισσότεροι διαφωνείτε, αν σας αρέσει αυτο που βλέπετε και η απόδοση μπορείτε να συνεχίσετε να ρίχνετε το φταίξιμο στην διαιτησία και τον κακο καιρο!
ΥΓ Παρακαλώ διορθώστε με για τα πέναλτι!
Άσχετα με τη διαιτησία, η εμφάνιση δεν ήταν ομάδας που μπαίνει στο γήπεδο και δηλώνει ότι θα σας κερδίσω ότι και να γίνει!!! Καλύτερα να είχες Χ ή ήττα με βαζελο και να είχες νίκες με τους μικρούς, θα ήσουν 4 βαθμούς συν.
Η διαιτησία δεν είναι άσχετη σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου. Το μόνο που δεν μπορεί να κάνει ένας διαιτητής είναι να κάνει τάκλιν , ή να σκοράρει . Κατά τα αλλά μπορεί να κάνει ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ και να διαμορφώσει αποτέλεσμα όπως χθες .
Το ότι δεν προηγήθηκε η ομάδα να βάλει 2 γκολ και να τελειώνει η υπόθεση με το ότι μας έσφαξαν στο γόνατο χθες μην τα μπερδεύουμε. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο! Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να καθαρίζεις συνεχείς τα εκτός έδρας παιχνίδια από την αρχή. Πολλά μάτς θα πάνε στην κόψη του ξυραφιού και σε τεντωμένο σχοινί στο ένα γκολ. Ένα τέτοιο μάτς ήταν και το χθεσινό. Εκεί είναι που αν ο διαιτητής θέλει μπορεί να καθορίσει τον αγώνα και το έκανε χθες μαζί με το VAR. Καθόρισαν το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τελικό αποτέλεσμα! Αν δινόταν το πέναλτι στον Pereyra θα είχε ανοιχτεί ο Παναιτωλικός , το ταμπούρι του Πετράκη θα είχε πάει περίπατο και θα έτρωγαν κ άλλο γκολ στην συνέχεια!
Αυτό έγραψα κι εγώ χθες αδερφέ...σφάξιμο στο γόνατο από τα παλιά...δυστυχώς πρέπει η ομάδα να κερδίζει και τους διαιτητες...Η ΠΑΕ όμως δεν πρέπει να το περάσει έτσι στο ντούκου...πρέπει να ζητήσει την εξαίρεση του συγκεκριμένου διαιτητή και του VARιστα!!!!! Χθες ...!!!! Να γίνει καταγγελία και ότι άλλο χρειαστεί!!!
Θα μου πείτε ρε παιδιά, τέτοια ώρα μας φταίνε όλα αλλά να πω κατι για το ιατρικό τιμ. Βάλτε ρε παιδιά επίδεσμοι από την αρχή! Τι φοβάστε? Μην χαλάσει η κοτσίδα? Στόπερ είναι, θα πηδηξει άλλες 30 φορές για κεφάλια. Με τα συραπτικα μόνο θα ξανανοίξει...
Έχεις δίκιο! Έπρεπε να γίνει κ αυτό για να φάμε γκολ! Όλα λάθος πήγαν...!
Ολα λαθος.. Εχεις δικιο..
ακριβώς αυτο σκέφτηκα οταν τον ειδα να ξαναβγαινει
Εγω ειδα τον αγωνα μια χαρα παιξαμε απλα παλι δεν ηθελε να μπει η μπαλα στα διχτυα , και λογικο ειναι το εχουμε δει εδω και σχεδον 3 χρονια οταν δεχεται η ΑΕΚ πρωτη γκολ μετα τρεχουν πανικοβλητοι οι παιχτες , δεν θα ριξω το φταιξιμο στον Αλμειδα γιατι δεν εβγαλε αμεσως τον Βιντα συμβαινουν αυτα , τωρα εβαλε τους ανετοιμους Γκατσινοβιτς και Γκαρσια , ισως ηθελε να τους δωσει χρονο συμμετοχης σε γενικες γραμμες καλο ηταν το παιχνιδι . Τωρα παμε προς την διαιτησια αυτο που εχω παρατηρηση... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ειναι οτι οποτε η ΑΕΚ ειναι πρωτη στην βαθμολογια σαν να εχει καταρα και την επομενη αγωνιστικη πεφτει απο την πρωτη θεση(με εξαιρεση λιγο αγωνιστικες ημασταν πρωτοι και μετα στα πλει-οφ περυσι) δεν ξερω σαν καταρα το βλεπω εγω , τωρα θα πω ομως κατι εγω εως την 5η αγωνιστικη που ημασταν 3η στην βαθμολογια η διαιτησια ηταν νορμαλ μεχρι και εως δικαιει προς εμας (με εξαιρεση καποια σφυριγματα που δεν πηρε η ΑΕΚ) απο την 6η αγωνιστικη που πηραμε την πρωτοπορια στο πρωταθλημα μας βαλανε αυτο το λελουδο τον διαιτητη να μας σφαξει , αρα τι βγαινει συμπερασμα απο ολο αυτο??? τι κανει νιαου νιαου στα κεραμμυδια , πολυ απλα οποτε η ΑΕΚ θα βρισκεται στην 1η θεση θα μας βαζουν τετοιους διαιτητες να μας σφαζουν , οποτε δικια μου αποψη ειναι να μεινουμε πισω απο την κορυφη 2 με 3 βαθμους εως στα πλει-οφ που εκει θα ειναι ντερμπι αποψη μου βεβαια δεν ξερω τι λετε εσεις παιδια , αυτα ΑΕΚΑΡΑ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.
Καλά ρε, δε ντρέπεστε? Κράζετε τον Αλμέιδα μετά από ΤΕΤΟΙΟ ματς? Τέτοιο ματς? Που έπρεπε να νικάει από ημίχρονο ή τουλάχιστον να πάρει το Χ? Ο ορισμός της κλοπής με το έτσι θέλω. Λίγη ντροπή... Και κάτω τα ξερά σας από τον Ματίας!
Η προσωπολατρεία δεν ωφέλησε ποτέ κ κανέναν.Ο Ματίας που όλοι λατρεύουμε δεν έχει να παρουσιάσει τίποτα μετά την πρώτη χρονιά.Μετα το πρεσινκ μηδέν.Η ομάδα είναι σε ελεύθερη πτώση.Και την προστακτική σε δημόσια συζήτηση θα σου πρότεινα να μην την χρησιμοποιείς.Κανενας σοβαρός άνθρωπος δεν σε παίρνει στα σοβαρά.
Εμπάθεια λέγεται αυτό κατά του προπονητή μας και δεν μας χαρακτηρίζει εμάς τους ΑΕΚτζήδες.
Όχι φίλε. Δεν είναι προσωπολατρεία. Είναι ενστικτώδης αντίδραση όταν κάθε φορά βγάζετε φταίχτη τον Ματίας. Δεν έχει παρουσιάσει τίποτα, λες. Για αυτό πέρυσι συμπλήρωσε 17 σερί αήττητα ντέρμπι. Για αυτό παίξαμε μπαλάρα με τη Μπράιτον. Δε θα κάτσω τώρα να τα απαριθμήσω• άμα είσαι εμπαθής δεν πρόκειται ποτέ να καταλάβεις. Κατά τα άλλα, η προστακτική σε πείραξε.
Μια ψύχραιμη και συγκροτημένη ΑΕΚ δεν θα το έχανε το χθεσινό παιχνίδι. Από την άλλη όμως έχεις απέναντι σου την νέα παράγκα και σε υπηρεσία τον χειρούργο-διαιτητή Παοκίδη να σε σφάζει εν ψυχρώ.
ΔΙΑΒΑΖΩ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ. ΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΓΑΝ Κ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ. Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ. ΕΓΩ ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ, ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΟΜΑΔΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ???? ΑΣ ΜΗΝ ΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΝ Κ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΧΙ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΜΕΛΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΤΗΣΕ? Ο ΚΑΘΕ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΧΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ Ο ΓΝΗΣΙΟΣ ΑΕΚΤΖΗΣ Κ ΟΧΙ Η ΔΗΘΕΝ Κ ΞΕΡΟΛΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΕΥΘΥΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΧΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ . ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΔΡΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΠΑΛΑ. ΑΠΛΑ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΗΤΤΑ ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ
Αυτό με τις τόσες χαμένες ευκαιρίες προκαλεί προβληματισμό γιατί δεν υπάρχει καμία βελτίωση!Αν δεν κάνω λάθος πέρσυ σκοράραμε ανα 11 τελικές(!!!)Για ΕΜΈΝΑ ο μοναδικός από τους "παλιούς" που ξερει να σημαδεύει όταν σουτάρει είναι ο Τσουμπερ οι περισσότεροι από τους άλλους βαράνε απλά για να βαρεσουν...Στο δια ταυτα...Μια χαρά εμφάνιση ήταν αν δείτε όλες τις κλασσικές ευκαιρίες τις φάγαμε μετά το 1-0 απλά το κακό είναι ότι είμαστε η του ύψους ή του βάθους βάση του πόσο θα σκοράρουμε!!
Θα μπορούσαμε να υποθέσουμε πάντως καλοπροαίρετα (λέμε τώρα) πως δεν είδαν επαφή στο πέναλτι ή πως είχε αρχίσει να πέφτει ο Περέιρα όπως λένε. Η κίτρινη όμως που έφαγε ο Πιερό για αγκωνιά σε φάση που κουτούλησαν απλά τα κεφάλια τους ήταν ξεκάθαρο ξεσκέπασμα για τις προθέσεις του διαιτητή.
Βασικά, ή τυφλός είναι ο τύπος ή βαλτός. Δεν χωράει άλλη ερμηνεία, και σε κάθε περίπτωση πρέπει να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ του πάρουν την σφυρίχτρα και να την πετάξουν σε πηγάδι.
Να μπει ο Ματιας να βαλει γκολ ημαρτον Βγαινουν καποιοι και τα ριχνουν στον Αλμειδα Ας διαβασουν αυριο sportday……το χανει ο αλλος στα 2 μετρα μονος του ….
Όπως είχε πει ο μεγάλος Κρόιφ.... Ο προπονητής δεν μπορεί να σου πει πως θα βάλεις το γκολ αλλά πώς πρέπει να φτάσεις εκεί . Και αυτό ο Αλμέιδα το κάνει . Οι άλλοι όπως είπες , sportday
Ποιος εισηγηθηκε την μεταγραφη του;
Μπείτε στην θέση αυτού του ανθρώπου. Επι ενάμιση χρόνο κάθε μήνας μπάλας να είναι χειρότερος για την ομάδα σου από τον προηγούμενο. Να χαρίζεις πρόκριση στον Άρη και να μοιράζεις βαθμούς με το έτσι θέλω σε όλην την ελληνική επαρχία έχοντας 25 φορές πιο ακριβό ρόστερ. Να σε ντροπιάζει μία Νόα και να σου φέρνουν τον ένα καλύτερο παίχτη από τον άλλον τον καλοκαίρι για να σε στηρίξουν. Να λένε ότι μία ολόκληρη ομάδα πρέπει να επενδύσει γύρω σου και στην ουσία κάθε σου θέλημα να γίνεται... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πραγματικότητα. Η Αγιά Σοφιά να σείεται σε κάθε σου είσοδο παρά την πίκρα και ανα δύο εβδομάδες κι εσυ να παραμένεις εδώ και τόσο καιρό αμέτοχος σε όλο αυτό, κυρίως επιλέγοντας να φιλοσοφήσεις. Α ρε Ματίας, να ήξερες πόσο σε χρειάζεται παρόντα η μεγάλη ΑΕΚ εδώ και τόσο καιρό..
χαχαχα καταπληκτικος! Και με like απο ακαταμαχητους που δεν καταλαβαινουν το τρολαρισμα... Ευγε!
Εγω ειδα τον αγωνα μια χαρα παιξαμε απλα παλι δεν ηθελε να μπει η μπαλα στα διχτυα , και λογικο ειναι το εχουμε δει εδω και σχεδον 3 χρονια οταν δεχεται η ΑΕΚ πρωτη γκολ μετα τρεχουν πανικοβλητοι οι παιχτες , δεν θα ριξω το φταιξιμο στον Αλμειδα γιατι δεν εβγαλε αμεσως τον Βιντα συμβαινουν αυτα , τωρα εβαλε τους ανετοιμους Γκατσινοβιτς και Γκαρσια , ισως ηθελε να τους δωσει χρονο συμμετοχης σε γενικες γραμμες καλο ηταν το παιχνιδι . Τωρα παμε προς την διαιτησια αυτο που εχω παρατηρηση... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ειναι οτι οποτε η ΑΕΚ ειναι πρωτη στην βαθμολογια σαν να εχει καταρα και την επομενη αγωνιστικη πεφτει απο την πρωτη θεση(με εξαιρεση λιγο αγωνιστικες ημασταν πρωτοι και μετα στα πλει-οφ περυσι) δεν ξερω σαν καταρα το βλεπω εγω , τωρα θα πω ομως κατι εγω εως την 5η αγωνιστικη που ημασταν 3η στην βαθμολογια η διαιτησια ηταν νορμαλ μεχρι και εως δικαιει προς εμας (με εξαιρεση καποια σφυριγματα που δεν πηρε η ΑΕΚ) απο την 6η αγωνιστικη που πηραμε την πρωτοπορια στο πρωταθλημα μας βαλανε αυτο το λελουδο τον διαιτητη να μας σφαξει , αρα τι βγαινει συμπερασμα απο ολο αυτο??? τι κανει νιαου νιαου στα κεραμμυδια , πολυ απλα οποτε η ΑΕΚ θα βρισκεται στην 1η θεση θα μας βαζουν τετοιους διαιτητες να μας σφαζουν , οποτε δικια μου αποψη ειναι να μεινουμε πισω απο την κορυφη 2 με 3 βαθμους εως στα πλει-οφ που εκει θα ειναι ντερμπι αποψη μου βεβαια δεν ξερω τι λετε εσεις παιδια , αυτα ΑΕΚΑΡΑ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.
Κερδίζοντας μόνο τα ντέρμπι, πρωτάθλημα δεν παίρνεις. Ευτυχώς και οι άλλοι, για τα πανηγύρια είναι, οπότε για την ώρα δεν ανησυχώ. Καλή νύχτα και καλή συνέχεια
Στήριξη στην ομάδα θα συνέλθει θέλει δεν θέλει.
Τρίτη συνεχόμενη χρονιά είμαστε το φαβορί
Αυτό λέει πολλά απο μόνο του
Την πρώτη τα πήρες όλα,την δεύτερη τίποτα.
Την τρίτη θα δούμε, είναι νωρίς ακόμα .... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Όσο παίρνουμε τα ντέρμπι όλοι τους θα μας τρέμουν.
Επρεπε να γνωρίζετε όλοι από την αρχή ότι, εκτός των άλλων, δε θα μας αφήσουν να είμαστε πρώτοι!!! Ακόμη κι αν η ομάδα κέρδιζε σήμερα, θα μας εστηναν κάπου αλλού.. !!!
.
Έχουν τους καμικάζι της Κεδ που κανουν μια χαρά τη δουλειά !!
Και 10 πέναλτι να σου κάνουν, δε θα δώσει τίποτε...!!!..Στην Τούμπα, το ίδιο κοράκι, αν πονέσει το δεξί @@#]δι του Ντελια και βρίσκεται μεσ το κουτί θα σφυρίξει πέναλτι...!!!!....
Κάποιοι που λέτε ότι η διαιτησία δεν είναι το μόνο πρόβλημα, μάλλον είστε χειροκροτακηδες στις νίκες. Μόνο. Δηλαδή να μην μετράμε την διαιτησία επειδη ΑΕΚ είμαστε και τέλος πρπεει να νικαμε. Όχι ρε μάγκες, γιατί αν το πέναλτι στον Περέιρα δίνονταν ο Παναιτωλικός μετά θα ξανοιγοταν να σου κλέψει το Χ. Και θα ρουφαγε και δεύτερο να ησυχάσει. Θέλετε δεν θέλετε , δεν σημαίνει ότι επειδή η ομάδα δεν παίζει πάντα καλά πρεπει να νικάει και ας μας αδικεί η διαιτησία.
Τι διαβάζω… μονοδιάστατη ανάπτυξη , αφέλεια, φλυαρία … ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ; Το ματς το ειδατε; Είχαμε ανάπτυξη και από αριστερά και δεξιά και από τον άξονα . Ο Παναιτωλικός είχε 90 λεπτα το πούλμαν πίσω . Είχαμε 16 σουτ , μεγάλες φάσεις για γκολ . Τι φλυαρία ; Τον βαριστα τον είδατε ; Ούτε καν τον φώναξε να δει τις φάσεις. Μάλλον βραχυκύκλωσε το σύστημα από τη βροχή
Έχουμε χάσει 7 βαθμούς με 2 γκολ παθητικό. Εχουμε 13 μεσοεπιθετικούς που θα έπαιζαν όλοι βάσικοί στους ανταγωνιστές μας και βάλαμε 1 με Λαμία και 0 με Καλλιθέα και Παναιτωλικο! Αυτό τα λέει όλα για την επιθετική λειτουργία της ομάδας. Όσο για την διαιτησία Πουλικιδης, Τσακαλιδης, Τσιμεντεριδης είναι όλοι Βορειοελλαδιτες από ενώσεις του παοκ. Εποχές μπαμπά Γκαγκάτση ξαναζούμε. Να δούμε τις ενέργειες του Ηλιόπουλου.
Μια με Λαμία και μια σήμερα,η ΠΑΕ να ζητήσει την εξαίρεση του,αν δε γίνει να είστε σίγουροι ότι θα ξαναβρεθεί πάλι μπροστά μας και θα τριτωσει το κακό.
Και στο Χαριλάου πέρυσι, που χάσαμε το πρωτάθλημα στο 96, από συμπαίκτη που δεν βλέπει στο 1 μέτρο κεφαλιά απόκρουση, ο κόρακας Σιδηρόπουλος έδωσε πέναλτι στον Γιόνσον. Σήμερα ΠΑΟΚ και ΟΣΦΠ θα παίρνανε 2 πεναλτάκια και ο ΠΑΟ 1. 5άδα Μακεδονίας μας διαιτήτευσε σήμερα. Η Ελλάδα είχε δικαίωμα να κάνει 2 διεθνείς διαιτητές και έκανε προχθές 1 τον Τσακαλίδη(VAR) από τη Χαλκιδική, που δεν τον ξέρει ούτε η γυναίκα του.
Το να το ρίχνει κάνεις στη διαιτησία είναι κακομοιριά. Έχασες διότι:
1. Σημαδευες περιστέρια.
2. Δεν είχες φαντασία απέναντι σε μια ομάδα που είχε προειδοποιησει με ΟΣΦΠ και ΟΦΗ.
3. Είχες λιγάκι τουπέ.
Μπάλα παίζει κι ο αντίπαλος. Η αυτοαναφορικοτητα ζαλίζει ενίοτε.
hasogolis δρυός πεσούσης πάσα ανήρ ξηλεύεται. Δεν σε είδα να γράφεις πριν τον αγώνα για αυτοαναφορικότητα (?!?!?!). Κάνε μια πρόβλεψη για το επόμενο ματς, πιστεύεις οτι θα νικήσουμε ή όχι?
1) Την ομάδα και τον Ματίας πρέπει να τους στηρίζουμε και το γήπεδο πρέπει να είναι πάντα όπως με τον ΠΑΟ ΟΜΩΣ:
2) Δε γίνεται το ιατρικό τιμ να μη μπορεί να κάνει ράμματα / να μην καταλαβαίνει ότι πρέπει να βάλει επίδεσμο . Αυτοί ευθύνονται για το γκολ.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
3) Δε γίνεται όλα τα σουτ να ειναι στα περιστέρια ή άψυχα εντός εστίας. Λέμε ότι σκιζόμαστε στην προπόνηση και δεν μπορούμε να κάνουμε ένα σωστό σουτ?
4) Ποδοσφαιριστής Πιερό δεν υπάρχει. Κεφαλοσφαιρτής είναι. Δεν πας για πρωτάθλημα με βασικο τον Πιερό. Τέτοιοι παίκτες ειναι για Παναιτωλικό Λαμία και Αστέρα. Και χαλάει και το παιχνίδι γιατι αντί για τη μπάλα κάτω παίζουμε πολύ με σέντρες.
5) Υπάρχει πρόβλημα με το γκολ όταν τα εξτρέμ δεν βάζουν γκολ (Ελίασον πεσμένος και Κοιτά κάνει μια κίνηση μόνο - συγκλίνει προς τον άξονα με παράλληλη ντρίμπλα μέχρι να ξεμαρκαριστεί και να σουτάρει) ο Πινέδα στον άξονα δεν παίρνει πρωτοβουλίες και φυσικά σέντερ φορ δεν υπάρχει.
6) Πρέπει να απαγορευτεί σε Σιμάνσκι και Χατζισαφί να κάνουν τελική πάσα. Δεν μπορούν. Χατζησαφί σεντράρει πάντα χωρίς να σημαδεύει. Φοβερό αυτό το απευθείας άουτ κόρνερ (και ήταν και ξεκούραστος).
7) Ο Ματίας πρέπει να μείνει 100 χρόνια στην ΑΕΚ. Αλλά πρέπει να μαθαίνει από τα λάθη του. Και πέρυσι Χ ήρθαμε Αγρινιο και χάσαμε τελικά από τα ματς με μικρούς (και τα 2 ντέρμπι με ΠΑΟΚ στα Playoffs).
8) Το πρωτάθλημα θα κριθεί στον πόντο. Είναι κρίμα να έχουμε πετάξει με μικρές ομάδες 7 βαθμούς σε 7 ματς.
9) Η ΑΕΚ είναι ομάδα ψυχολογίας. Οταν παίζει χωρίς τον κόσμο της χάνει ενέργεια. Και σε τέτοια ματς χρειάζεται πρόσθετη δουλειά στην ψυχολογική προετοιμασία της ομάδας.
10) Με ΠΑΟΚ θα κερδίσουμε.
Ψηλά το κεφάλι και μονο ΑΕΚ
ποδοσφαιριστης πιερο δεν υπαρχει? ρε φιλε με ολο το σεβασμο αλλα σε εχω ικανο να παιρνεις τις μπαλες και αντι να τις κλωτσας, να τις βαζεις στην κατσαρολα και να τις βραζεις!!!
Ωραίο αστείο τύπου Σεφερλή. Θενξ ξεκαρδίστηκα.
τη χρονια που πηραμε το νταμπλ στην 7 αγωνιστικη ειχαμε 15 βαθμους δηλ 1 παραπανω απο οτι σημερα για μενα δεν τρεχει τιποτα αν θυμαμαι καλα καποια στιγμη ειμασταν καμια δεκαρια βαθμους πισω απο τον βαζελο λοιπον ηρεμα και οι εποχες που οι μεγαλες ομαδες κανανε τσαρκες στην επαρχια περασανε το μονο που με ανησυχει ειναι οτι βγηκε η τακτικη των μαγαζιων και εμεις ειμασρε μονοι οπως παντα ολοι ασχολουνται με εμας σπερνουν διχωνεια οι ομαδες τους σερνονται και αυτοι ασχολουνται με εμας... ΣΥΝΕΧΕΙΑ γιατι μας φοβουνται και το χειροτερο ειναι οτι παρασυρονται και οι δικοι μας τελος θα ειναι ενα πολυ δυσκολο πρωταθλημα αλλα στο τελος θα το παρει η ομαδα που θα κερδισει τα ντερμπυ δηλ ΕΜΕΙΣ!!! wengaWenga
Φίλε τη χρονιά που πήρες Νταμπλ ,ολόκληρη τη χρονιά είχες χάσει από τους μικρούς μόλις 8 βαθμούς (3 εντος με βόλο 3 στα Γιάννενα και 2 στην Τρίπολη .)
Φέτος έχεις χάσει από τους μικρούς ήδη 7 βαθμούς αρχές Οκτωβρίου ….
Ο Παοκ εύκολα δύσκολα αυτά τα ματς τα παίρνει και ο γαύρος έχει μόλις μια γκέλα (στο Χαριλάου ήταν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ντέρμπι δεν πιάνεται )
Άρα για να χτυπήσεις πρωτάθλημα πρέπει να κάνεις σχεδόν μόνο νίκες στα ντέρμπι πράγμα που είναι σχεδόν αδύνατο .
Με το ίδιο ρόστερ συν την ενισχυση η ομάδα έπρεπε να είχε κάνει το απόλυτο μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα ,
αντ αυτού γκέλες γκέλες γκέλες …
Δεν ξέρω ποιος φταίει πάντως κάποιος/οι έχουν ευθύνη και στο τέλος θα γίνει το ταμείο .
Φιλε Βυζαντινε δεν προσεξες μιλησα για μαγαζια ο γαυρος στον βολο κερδισε γιατι ο βολος καταφερε μεσα σε 2 λεπτα να μεινει με 10 με σμπρωξιμο την καλλιθεα με μαιμου πεναλτυ τον ατρομητο ο παοκ ολοι ξερουμε πως κερδισε τον πανσεραικο με βολο κερδισε γιατι παλι ο βολος καταφερε να μεινει με 10 με α τρομητο ειχε τυχη στο 90 φευγα τυχη που εμεις δεν εχουμε Εγω επιμενω εμεις θα το παρου με οταν η ομαδα ειναι κομπλε εδω ειμαστε!!!
Σαν τα σαλιγκαρια μετά την βροχή είστε ορισμένοι. Μόλις έγινε η στραβή αμέσως να κράξετε τον προπονητή και τους παίκτες. Στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό.
ΑΕΚ κάτι πρέπει να κάνεις με την διαιτησία .Πείτε μας αν αυτό το πέναλτι δεν το έδινε στον Ολυμπιακό η στον ΠΑΟΚ ντροπή ένας βαλτός διαιτητής και πολύ κακός στα σφυρίγματα του . Προστατέψτε την ομάδα παίζουν πάλι με τις Κυριακές μας . Δεν γίνεται να πούμε τίποτα για το παιχνίδι από την στιγμή που υπάρχει τέτοιο πέναλτι. Η ΑΕΚ σήμερα έμεινε στην χαρά με τον ΠΑΟ και σήμερα την έστησαν στα δυο μέτρα και δεν είναι ένα το πέναλτι είναι δυο. Αντίδραση τώρα από όλους !
Πέρα από διαιτησία, ατυχία και αφέλεια (βγήκαμε φουλ επίθεση ενώ παίζαμε με 10), είδα και έλλειψη συγκέντρωσης κάτι για το οποίο μπορεί να ευθύνονται και οι αποχωρήσεις στελεχών που εύλογα θα φέρανε αναστάτωση.
Οι αποχωρήσεις έπρεπε να γίνουν από αύριο για να υπάρχει χρόνος απορρόφησης
Η ομάδα έπαιξε παιχνίδι κατοχής, έκανε το παιχνίδι της αλλά δεν βρήκε λύση για άλλη μια φορά απέναντι σε πολύ σφιχτή άμυνα. Αυτό είναι θέμα του προπονητή να το δει και θα το δει.
Ας μου πει όμως κάποιος και στέκομαι σε αυτό για να καταλάβουμε την πρόθεση του κόρακα, έχετε ξαναδεί σύγκρουση κεφάλι με κεφάλι να δίνεται κίτρινη? Αν ναι σε ποιον παίχτη ποιας ομάδας? Αφήνω στην άκρη το πέναλτι γιατί είναι λιγότερο εμφανές, κεφάλι με κεφάλι ομως δεν έχει ξαναδοθεί ποτέ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κάρτα.
Το οτι δεν καταφέραμε να σκοράρουμε είναι γεγονός, οι δυο γαυροι όμως σε αυτό το ματς θα είχανε σκοράρει με πέναλτι και ο παναιτωλικός θα έπαιζε με 10 παιχτες.
Αυτομαστιγωθείτε ελεύθερα
Εγώ προσωπικά μετά το σημερινό δεν ξαναπληρω την κόσμοτε και ας μου το κόψουν. Αν το κάνουν και άλλοι συνοπαδοι θα είναι ένα καλό πλήγμα το τηλεοπτικό στην παράγκα.
Σήμερα δεν χρίζει ανάλυσης το παιχνίδι. Με το πέναλντι θα βλέπαμε τελείως άλλο ματς. Σφαγή με θράσος.
Αλήθεια θα ξανασφυριξουν αγώνα της ΑΕΚ αυτός ο διαιτητής και ΒΑΡ???
Οταν σας λεγαμε απο το ματς με την Λαμια να ζητησετε εξαιρεση γι αυτο το ''νουμερο'' εσεις αμλαγατε αετο....
Φατε τον τωρα με δυο πεναλτυ που δεν εδωσε και ΕΠΕΒΑΛΕ το αποτελεσμα...οχι απλα το καθορισε...
Και θα σας τον ξαναβαλουν σε επαρχια (πχ Σερρες Τριπολη) να ολοκληρωσει το εργο του....
Δηλαδή αν ζητούσε εξαίρεση, θα της την έδιναν. Σοβαρευτείτε
Ενδεχομενως οχι, αλλα καταγραφεις επισημα μια καταγγελια. Δεν το λες και περιττο δηλαδη απο την στιγμη που ολοι μουρμουρανε δικαιως για την διαιτησια. Γνωμη μου παντα...
Φλυαρία σε μεγάλο μέρος των ματς, όταν έχει την κατοχή η ομάδα μπλοκάρει στο κομμάτι δημιουργίας και κυρίως αποτελεσματικότητας. Και χωρίς καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια. Η επαρχία δε, είναι ικανή να μας στοιχίζει και φέτος το πρωτάθλημα όπως και πέρσι (βλακώδεις γκέλες σε Αγρίνιο και τις Σέρρες). Κι ας νικάμε στα ντέρμπι. Μυαλό δεν βάζουμε τελικά σενιόρ. Νίκη οπωσδήποτε με ΠΟΑΚ και βλέπουμε...
Η συνέχεια των αποτυχιών μετά την Νοα,Λαμία , Καλλιθέα ήρθε και το Αγρίνιο με άρωμα διαιτησίας αυτή τη φορά.Κερδισαμε αλλες 15 μέρες γκρίνια και μιζέρια μέχρι να παίξουμε με παοκ
Βαρέθηκα πια...άλλον αγώνα έβλεπα εγώ? Ποιος να αντικατασταθεί? Ο αλμειδα? Κοιμήθηκε πάλι ο Θεός? Μα αν είναι δυνατόν...δεν γίνεται να βλέπω αυτήν την ομάδα σήμερα να χάνει....το μόνο φοβερό είναι που μέσα σε 2 λεπτά στο τέλος γυρνάς το παιχνίδι αρκεί οι κύριοι Γκαρσία ,γκατσινοβιτς,και λιουμπισιτς να μην σκοτώνουν από ένα περιστέρι...αν είναι δυνατόν πια
Ηλιόπουλε ήρθε η ώρα. Κανόνας πλέον η μετριότητα, χάθηκε και η ψυχολογία.
Που είναι ρε η ΑΕΚΑΡΑ που έχανε 1-0 στο 89' και σκύλιαζε και το γύρναγε που πήγε βρε παιδιά!!
Η ομαδα πρεπει να βρει σταθεροτητα. 7 χαμενοι βαθμοι μεχι τωρα με μικρους ειναι παρα πολλοι. Σιγουρα θα βρουμε και αλους εντολοδοχους διαιτητες. Δεν σκυλιασαν να παρουν την ΕΠΟ τυχαια. Αντιδραση προεδρε σημερα. Αυτοι ειναι συμμορια.
Στο αγωνιστικο. Παλι χαμενες ευκαιριες , αλλη ομαδα απ αυτο πυ ειδαμε με παο. Δεν ξερω, ααλα οταν εχεις παικτες εκατομμυριων , και αυτοι Μπακακη αλλαγη, πρεπει να φαινεται καθε βδομαδα.
Δηλαδή ρε Ματίας πόσο έτοιμοι ήταν ο Γκαρσία με τον Γκατσινοβιτς που έπαιξαν σε αντίθεση με τον Λαμελα και τον Μαρτσιάλ που δεν μπήκαν ούτε στην αποστολή!!
Η ομάδα έχασε από τον διαιτητή και την κακή διαχείριση στον τραυματισμό του Βίντα.
Βάλε επίδεσμο από την πρώτη φορά! Στην πρώτη κεφαλιά θα μάτωνε πάλι. 5 λεπτά παίζαμε με 10 παίχτες.
Μαγκες η ομαδα εκανε φασεις, και κλασσικες κι ολας. Οι αλλαγες δεν βοηθησε κανενας και εγινε κι αυτο με τον Βιντα και τελειωσε το εργο. Απλα για την διαιτησια για να καταλαβεις πως ο διαιτητης θα σου παει κοντρα φανηκε στο 45'. Η κιτρινη καρτα στον Πιερο σε διεκδικηση της μπαλας που χτυπανε κεφαλι με κεφαλι ειναι ξεκαθαρο το μηνυμα του διαιτητη. Βεβαια το αστειο με τις καρτες εχει ξεκινησει απο 1η αγ. με κατι ανυπαρκτες σε Λαμελα, Μουκουντι. Ακομα και στο ντερμπι που εχουμε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κατοχη της μπαλας εμεις και καρτες εβγαζε μονο σε παικτες της ΑΕΚ και του παναθηναϊκου τιποτα. Η ομαδα θελει στηριξη, αλλα κυριως χρειαζεται προστασια απο την διοικηση προς την ΕΠΟ και την Λιγκα.
Ο Πετράκης νίκησε κατά κράτος τον Αλμέιδα που είναι πλέον απόλυτα προβλέψιμος. Χωρίς κανένα αντίκρισμα η νίκη επί του ΠΑΟ. Ούτε βαθμολογικό ούτε στο επίπεδο της βελτίωσης ή τουλάχιστον της σταθερότητας στην απόδοση της ομάδας. Κρίμα!
προβλέψιμος γίνεσαι όταν δεν μπορείς να δημιουργήσεις ούτε μισή ευκαιρία.. έχω παρατηρήσει όταν η ομάδα στραβοπατάει τα βλέπετε όλα θολά απλά παρ όλο που η ομάδα παίζει καλά και δημιουργεί αρκετές ευκαιρίες για γκολ.
άλλο δεν παίζω καλή μπάλα.. και άλλο δεν μπορώ να σπρώξω την μπάλα στις κλασικές ευκαιρίες που έχω... ΣΥΝΕΧΕΙΑ φτιάξει.
Πρώτον, η διαιτησία ήταν αστεία και ανεκδιήγητη. Η ΑΕΚ δε μπορεί σε ΚΑΘΕ ματς να πρέπει να νικήσει και το διαιτητή, ειδικά όταν οι μουγκοί μιλάνε και οι τυφλοί βλέπουν με αυτά που σφυρίζονται.
Δεύτερον, έτσι όπως έγινε το 1-0 η ομάδα ήταν ξεκάθαρο πως δε θα αντιδράσει. Παίζεις για κάποια λεπτά 10 εναντίον 11, δεν κρατάς τη μπάλα, τους τη δίνεις και μάλιστα τρως και αντεπίθεση. Μεγάλο λάθος και το πλήρωσες με τον πιο οδυνηρό τρόπο. Εκεί κρατάς τη μπάλα με πασούλες μέχρι να επέλθει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αριθμητική ισορροπία, ακόμα και αν παίζεις με τη Δόξα Ραχούλας.
Τρίτον, οι αλλαγές μπέρδεψαν εντελώς την ομάδα παρά τη βοήθησαν. Πίστεψε αλήθεια κανένας πως ο Λιβαι ως εξτρέμ ή ο Γκατσινοβιτς θα μπορούσαν να γυρίσουν το ματς αυτό; Δεν κατάλαβα τι ήθελε να κάνει ο Αλμέιδα σήμερα. Με τα πρόσωπα που παίζαμε μετά το 70’ το ματς δεν γύριζε άλλες εκατό φορές να παίζαμε τα είκοσι λεπτά.
Στο δια ταύτα. Τη φετινή σεζόν λογικά δε θα μας αφήσουν να πετύχουμε κάτι. Αλλά ως τώρα, τη φετινή σεζόν η ομάδα υποπίπτει σε σοβαρότατα λάθη και εντός παιχνιδιού και στη διαχείριση του παιχνιδιού που επίσης δε μας επιτρέπουν να πάρουμε κάτι.
Ρε μάγκες ναι, η ομάδα για ένα ακόμη παιχνίδι ξόδεψε ένα τσουβάλι ευκαιρίες.
Ναι, είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα αυτό και πρέπει να λυθεί χθες.
Ναι, για μια ακόμη φορά, μετά το γκολ του αντιπάλου, επήλθε ψυχολογική κατάρρευση και χάθηκε το πάθος και το καθαρό μυαλό στο υπόλοιπο του παιχνιδιού.
Για όλα αυτά πρέπει να βρεθούν λύσεις ΑΜΕΣΑ και ας είναι και με αντικατάσταση του ίδιου του Ματίας... ΣΥΝΕΧΕΙΑ που ΛΑΤΡΕΥΩ, αν δεν μπορεί να γίνει με κάποιον άλλον τρόπο.
ΟΜΩΣ, δεν μπορεί να μην καταλαβαίνεται ότι με ένα πέναλτι σε εκείνο το σημείο και με ένα ενδεχόμενο 0-1 όλο το ματς θα ήταν αλλιώς.
Δε μπορεί να μην είδαμε όλοι μας ότι στο πρώτο ημίχρονο παίζαμε ορθολογικά, με πάθος και με καλή μπάλα.
Δε γίνεται σε κάθε απώλεια βαθμών να αρχίζουμε την γκρίνια και την εσωστρέφεια τη στιγμή που δεχόμαστε τέτοιον λυσσαλέο πόλεμο και να μην ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από τη διοίκηση και τους δημοσιογράφους της ομάδας να προστατεύουν την ομάδα.
Καταλαβαίνετε ότι δεν έχουμε κανένα μέσο τη στιγμή που όλοι οι αντίπαλοί μας έχουν έναν σωρό σε τηλεόραση, ραδιόφωνο και εφημερίδες;
Καταλαβαίνετε ότι σε κάθε ματς, μας περιμένουν στη γωνία για οποιοδήποτε σφαλτσοσφύριγμα για να το ξεχειλωσουν και να το κάνουν καραμέλα σε κάθε μέσο, τη στιγμή που δικές τους κραυγαλέες εύνοιες τις κάνουν ΟΛΟΙ αβαβά;
Η ομάδα θέλει μόνο στήριξη και να απαιτούμε από εκείνους που την διοικούν να την προστατεύουν.
Όταν μάγκες ζητάμε το σκαλπ από κάθε Αλμευδα, Γκατσινοβιτς, Πήλιο και λοιπούς, όταν δεν μπορούν ή δεν μας κάνουν, έτσι ακριβώς (αν αγαπάμε πραγματικά την ομάδα) πρέπει να απαιτούμε από αυτούς που πρέπει να βγαίνουν μπροστά και να κάνουν και εκείνοι σωστά τη δουλειά τους προστατεύοντας την ομάδα.
Αυτά ήθελα να πω και με συγχωρείτε για το σεντόνι.
Τον Βιντα γιατι δεν τον βγαζεις και να βαλεις Μητογλου; Αλλα ξεχασα, το κολημα, κολημα!!
Τι σκοτσέζικο ντους είναι αυτό φέτος η ομάδα ρε παιδιά??
Ο Ομάρ υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψει??
(Δε ρωτάω ειρωνικά προς αποφυγή παρεξηγησεων)
Η ομάδα από πέρσι έχει πρόβλημα στο γκολ. Ελπίζω μόλις φορμαριστει ο Πιερό και είναι σε καλή κατάσταση ο Μαρσιαλ, να λυθεί το θέμα. Πάντως έστι όπως είμαστε, δεν πάμε πουθενά φέτος. Εγώ έχω αρχίσει και φοβάμαι και για την τετράδα.
Σε ποια ομαδα αναφαιρεσαι? Μηπως εισαι σε λαθος σαιτ?
Στο σωστό site είμαι εδώ και χρόνια. Τουλάχιστον εγώ όμως δεν εθελοτυφλω!! Εδώ θα είμαστε στο τέλος να κάνουμε απολογισμό.
Καταλαβαμε ολοι σημερα τι θα ακολουθησει!!! ουτε η ομαδα φταιει ουτε ο Αλμειδα φταιει την ΑΕΚ φετος θα την σφαζουν με το γαντι, επαγγελματικα, τι μπαλα να παιξεις οταν σου στελνουν τετοια κομμαντα να σε σφυριζουν.....
Λειπει η ψυχη απο αυτη την ομαδα δυστυχως!!Δεν γινετε με αυτο το ροστερ να γκελαρεις συνεχεια ρε αλμειδα
Δυστυχώς στην Ελλάδα είμαστε, και η πιο σημαντική αντικατασταση-μεταγραφη είναι αυτή του Παπαδόπουλου....
Δε με νοιάζει καθόλου αν ήταν πέναλτι.Πρεπει να το πάρουμε απόφαση ότι η ομάδα μας δεν είναι η προπερσινη.Ειμαστε σε πτώση από πέρσι και θα έρθουν κι άλλα τέτοια αποτελέσματα.Εχω άποψη για το ποιος ευθύνεται αλλά δεν μετράει καθόλου.Το καλό είναι ότι και οι άλλοι είναι χάλια κι αυτοί οπότε σε ένα καζάνι βράζουμε όλοι.
βαρέθηκα να βλέπω σέντρες...η μπάλα παίζετε κάτω αλλά με εξαίρεση τον Πινέδα οι υπόλοιποι δεν το έχουν...
Δεν θα μιλήσω για την ομάδα (δεν ήταν καλή) την κριτική θα την αφήσω εδώ στους εμφανίζονται στις στραβες...
Πουλικιδη πας για καριέρα μπαγασακο...
2 παιχνίδια μαζί σου 1 βαθμό η ΑΕΚ!
6 μύρια εκτός αποστολής . Τουλάχιστον φέτος θα πάρουμε ένα πρωτάθλημα. Αυτό του αεροδρομίου
Δεν μπορούμε νά βρούμε ηρεμία σάν ομάδα με τίποτα. Σήμερα έπρεπε νά έχουμε καλύτερες επιλογές στην τελική προσπάθεια. Για τά κοράκια πρέπει νά τά περιμένουμε αυτά
Παιδιά η διαιτησία σήμερα για μένα περνάει σε δεύτερο χέρι, δυστυχώς το έργο φαινόταν από την αρχή ότι τα πράγματα θα είναι δύσκολα και γίνονται όλο ένα και χειρότερα… οπότε πρέπει να έχεις ομάδα να τους κερδίζεις και αυτούς… αλλά η ομάδα είναι ξανά άφαντη! Λαμία, Καλλιθέα, Παναιτωλικός και συνεχίζουμε… κύριε Αλμειδα ποιος ο λόγος να κρατήσεις τον Βιντα όταν είναι αιμόφυρτος και συνεχίζει και δεύτερη φορά; Έχεις τον Μουκουντι βαλτον να τελειώνουμε ρε άνθρωπε! Βγάζεις Πινεδα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ που άλλαζε το παιχνίδι σήμερα και βάζεις Λιούμπισιτς ο οποίος έχει εντολή να σουτάρει και εν τέλη την στέλνει στα περιστέρια και κάνει όλο λάθη! Βάζεις Γκαρσια, βάζεις Αμραμπατ και στην τελική βλέπουμε και οι δυο να παίζουν στην ίδια πλευρά!!! Βλέπεις ότι ο Πηλιος έχει χάσει την αριστερή του πλευρά πολλές φορές και εθελοτυφλείς, εν τέλη δέχεσαι γκολ από την πλευρά του εκεί που μαρκάρει ο Περειρα ο οποίος δεν έχει καμία σχεση να βρίσκεται εκεί. Μπορείς να βρεις και άλλες φάσεις παρόμοιες αλλά η ομάδα ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ… άλλο ένα ΣΚ που θα είμαστε σαν την άδικη κατάρα γιατί μας ξενέρωσε η ομάδα…
ΥΓ. Στρακοσια όσο παίρνεις ματς φαίνεται ότι έχεις πολύ καλή ψυχολογία και βγάζεις φάσεις που δεν το αντιλαμβάνεσαι εκείνη την στιγμή
ΥΓ. 1 Μάριε ελπίζω να λάβεις μέτρα για αυτά τα αίσχη που είδαμε σήμερα, αλλιώς να ξέρουμε να μην ασχολούμαστε αν είναι να μας σφάζουν κάθε αγωνιστική και να στεναχωριόμαστε άδικα
ΥΓ. 2 Ελπίζω ο νέος αθλητικός διευθυντής να βάλει μπρος τις μηχανές και να ξεκινήσει σε μερικούς το ξεσκαρτάρισμα γιατί για την ΑΕΚ δεν κάνουν
Καλό βράδυ σε όλους… υπομονή και βλέπουμε.
στην συγκεκριμένη φάση και να έβαζε τον μουκουντί απλά δεν θα προλάβαινε να μπει έτσι κι αλλιώς..
Ναι δεν ήμασταν όσο καλοί θα έπρεπε αλλά από τρεις φάσεις φάνηκε ότι ο διαιτητής ήταν εντεταλμένος. Στη φάση του πέναλτι, στην κάρτα του Πιέρο και στον τραυματισμό του Βιντα. Φάνηκε ξεκάθαρα η πρόθεση του όσο και να προσπαθούν κάποιοι να μας βγάλουν τρελούς
Είναι πολύ νωρίς για γκρίνιες και μοιρολατρία, αλλά η ΑΕΚ πρέπει να καταστήσει σαφές ότι δεν ξαναδέχεται διαιτητή τον Πουλικίδη. Τίποτα δεν τελείωσε , αλλά η νίκη με παοκ είναι επιβεβλημένη
Πεντακάθαρο πέναλτυ του Περέιρα αλλά μην μείνουμε μόνο σε αυτό διότι είχαμε αλλά 60 λεπτά να βάλουμε γκολ και δεν το κάναμε . Ο νόμος του ποδοσφαίρου μας τιμώρησε αφού δεν κάναμε τις ευκαιρίες γκολ.Δεν έπρεπε να ρισκάρουμε με τον Βιντα και έπρεπε να τον κάνει αλλαγή από την στιγμή που είχε 3 διαθέσιμες στην φάση του γκολ. Δυστυχώς καμία αλλαγή δεν βοήθησε ουσιαστικά .Το μόνο θετικό σήμερα πέρα από την δημιουργία πολλών φάσεων ήταν η εμφάνιση του Περέιρα για τον οποίο τώρα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ καταλαβαίνουμε ότι είναι παίκτης κλάσης .Δεν πειράζει ρε ΑΕΚΑΡΑ.Ηρεμια και με νίκη με τον ΠΑΟΚ πάλι πρώτοι θα είμαστε.
Δεν προετοιμάζουν τα ματς!! Τεχνικό επιτελείο για κλάματα!! Ξέρεις πως θα παίξουν και τι σκατά ετοιμάζεις?? Σέντρες στο φορ??
Η διαιτησία ήταν αλητικη και πρέπει να γίνει θέμα από την ΠΑΕ ΑΕΚ, δεν πρέπει να περάσει έτσι αυτό. Εμείς όμως από την άλλη πρέπει να κάνουμε σοβαρή αυτοκριτική, γιατί δεν είναι λογικό να μην μπορείς να πάρεις τρία εύκολα παιχνίδια, κάτι δεν πάει σωστά.
Γαργάρα 2 πέναλτι.. όλα τα άλλα να' χαμε να λέγαμε.. Διαιτητής και var ύποπτοι.. Να μην αναφερθώ και στις κίτρινες κάρτες
Βρωμερη διαιτησια και φέτος θα δούμε στιγμές Γκιρζικη η ομάδα δεν ήταν κακή ίσως λείπει ένας επιτελικός με άλλα χαρακτηριστικά βέβαια να δούμε και Μάρσαλ και Λαμελα δεν χάθηκε τίποτα.Μπορει και με τα αυριανά παιχνίδια να παραμείνουμε πρωτοι
H ομάδα ήταν σε κακή μέρα, αλλά τα κοράκια τελείωσαν το παιχνίδι με συνοπτικές.
Βλέπετε μπάλα ή τίποτα άλλο? πείτε μου ποια κίτρινη κάρτα από αυτές που μας έδωσε θα έδινε σε γαυρο και παοκ? Το τι έκανε η ομάδα είναι άλλο θέμα, το τι σφυράνε τα κοράκια το παίρνουμε χαμπάρι?
δεν βλέπεις ότι κάποιοι εδώ είναι μαγεμένοι;; ..το μόνο που βλέπουν είναι όταν στραβώνει το αποτέλεσμα απλά για να τα χώσουν στην ομάδα και τον προπονητή.. τα υπόλοιπα δεν τους ενδιαφέρουν.
στήριξη στην ομάδα όλοι και όλα θα πάνε καλά.. έχουμε μεγάλο πόλεμο απο την διαιτησία φέτος.
SuperMari0 δεν είναι μαγεμένοι, άσχετοι από ποδόσφαιρο είναι και το μόνο που θέλουν είναι να είναι η ομάδα πρώτη με 20 βαθμούς διαφορά μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Τέλος πάντων, κακό αποτέλεσμα αποψε, η ομάδα θα βγάλει μάτια στη συνέχεια, υπομονή και στήριξη.
Πολύ σκαμπανέβασμα η ομάδα. Θέλει ρυθμό. Έλλειψη αλτρουισμού και ομαδικότητας σε καθοριστικές φάσεις η ομάδα. Ναι, πέναλτι, αλλά έχουμε ομάδα που μπορεί να κερδίζει ΚΑΙ τους διαιτητές. Οι αλλαγές δεν βοήθησαν, 35 λεπτά σχεδόν χαμένα στο 2ο
Έτσι ακριβώς.Χιλιες φορές η νίκη με ΠΑΟ παρά να γινόταν το αντίστροφο
1) Ντροπή τέτοια διαιτησία. 2)Ο Πήλιο από το 30' και μετά για τα πανηγύρια 3) ο Πιερο αφού σήμερα δεν τα κατάφερε, δεν νομίζω να ξαναπαίξει (γύρισε Λιβαι - αν και αυτός για πανηγύρια ηταν). 4) Τελικές προς την εστία......... αναζητούνται.
Με ολο τον σεβασμο στην διοικηση,αλλα αυτη δεν ηταν ανακοινωση διαμαρτυριας,αλλα φανταζει σαν εκθεση ιδεων!!! συνελθετε δεν αντιλαμβανεστε τι παιζεται;; στην πλατη της ομαδας και τον κοσμο της;; δεν ειναι πυρηνικη φυσικη!!,,,σταματω εδω!![Τα σχολια αυριο με πιο καθαρο μυαλο!!,,] ...............Α Ε Κ Α Ρ Α...ΤΕΛΟΣ
Έτσι ακριβώς.Χιλιες φορές η νίκη με ΠΑΟ παρά να γινόταν το αντίστροφο
Μην περιμένετε να μας παίζουν στα ίσα ρε. Εσείς στείλτε την μπάλα στην εστία και όχι στα περιστέρια οπως σημερα και θα νικάτε! Άμα περιμένουμε το 50-50 χαθήκαμε!
Έτσι δεν πέρνεις προταθλημα!!!! αστείος Γκασινοβιτσ ανυπαρκτο σ Συμανσκι και ο πιερο μόνο κεφάλι τίποτα άλλο δυστυχώς....
Σε τέτοια ματς βλέπεις ποιοί είναι για την αυριανή ΑΕΚ κ ποιοί όχι.... σίγουρα υπάρχουν πολλές ανορθογραφιες στο ρόστερ.....ακόμα μπάλα δε παίζουμε αλλά κ χωρίς Ευρώπη η ομάδα δε έχει ενέργεια...ο Μάριος σίγουρα πρέπει να αλλάξει πολλά..
Κάκιστη διαιτησία αβαβα τα πέναλτι,κακή ΑΕΚ σήμερα όλα στραβά.Μύριζε γκέλα δεύτερη φορά μετά το παιχνίδι με την Καλλιθέα και την πατήσαμε και πάλι.Δεν χάθηκε τίποτα,αλλά πρέπει οι γκελες με τους μικρούς να σταματήσουν επιτέλους,ναι δεν πήραμε πέναλτι αλλά είχαμε ένα ολόκληρο δεύτερο ημίχρονο για να σκοράρουμε και να φύγουμε με το διπλό.
Θα βγει ενας να ξεβρακωσει την ΕΠΟ σημερα?Η παλι θα εχουμε το εργακι του καλου παιδιου?
φίλε δεν ξέρω γιατί ο πρόεδρος είναι πρωτάρης σε όλο αυτό το σκηνικό και δεν πιστεύω ότι τουλάχιστον φέτος θα γίνει κάτι πάντως.. η ομάδα απλά θα πρέπει να νικάει και την διαιτησία.
Πολύ μέτρια εμφάνιση. Προβλέψιμο ποδόσφαιρο κάνεις από τις αλλαγές δεν βοήθησε.. Δώσε πασε Garcia...
Αν λίγο δείτε προσεκτικά τα πέναλτι ήταν δύο και καραμπινατα.
Πόσο ακόμα μπορείτε να μας πικράνετε; Θα βαρεθούμε και θα σας αφήσουμε στην ησυχία σας !!!
Είμασταν άτυχοι πολύ ειδικά με τον Βιντα και είχαμε και διαιτησία κατά μας..αλλά ρε παιδιά δεν γίνεται όταν κάνεις τελικές να μην πάνε στο τέρμα..του Παναιτωλικού πήγαν σχεδόν όλα στο τέρμα..δεν βάζεις γκολ εάν δεν τα πας στο τέρμα μας λείπουν οι παίχτες με καλή τελική!
πραγματικά.. χάσαμε τα άχαστα και σήμερα.. άνετα μπορούσαμε 2-3 γκολ.
Τι να πει κανείς. Πολύ κρίμα. Ούτε καν ενέργεια για σχόλιο δεν έχω. Το ανέφερα και τις προηγούμενες μέρες, ότι αν χάσουμε ή φέρουμε Χ, τσάμπα η νίκη της προηγούμενης εβδομάδας..
Τι εννοείς τσάμπα φίλε; Πήραμε 3 βαθμούς και κόψαμε 3 από ανταγωνιστή. Δε μας τους πήραν πίσω με αυτή την ήττα.
@marinos
Κάνεις λάθος, φίλε μου. Όταν νικάς ένα ντέρμπι και χάνεις το επόμενο ματς, με έναν μικρό, τότε είναι σαν να μην πήρες το τρίποντο ποτέ. Η λογική, λέει ότι το ντέρμπι είναι 50/50, αλλά το ματς με την μικρή ομάδα, πρέπει να το έχεις 100% δικό σου.
εντάξει όλα στραβά πήγαν.. η μάδα καλή ήταν γενικός, γιατί τις ευκαιρίες για να σκοράρει τις είχε απλά πάλι στην τελική προσπάθεια δεν είχε καθαρό μυαλό για να σκοράρει.. χάσαμε μεγάλες ευκαιρίες.. οι άλλοι χωρίς φάση πρακτικά γκολ μας έβαλαν.. εν το μεταξύ εκείνη την ώρα λέω.. έχει φάση να μας βάλουν γκολ τώρα με 10 παίκτες που παίζουμε.. και έγινε το κακό εκείνη την ώρα..... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
για την διαιτησία σας τα γράφω απ την πρώτη αγωνιστική.. ειδικά το δεύτερο πέναλτι εκεί στο χέρι που είναι 100% ξεκάθαρο.. γιατί η μπάλα πήγαινε προς τα πίσω νομίζω ήταν ο περέιρα εκεί.. και δεν δίνει τίποτα ούτε το βαρ.
Ο πουλημένος πουλικιδης φάνηκε από τον αγώνα με Λαμία.
Αυτά θα βλέπουμε φέτος.... δυστυχώς ακόμη μπάλα η ομάδα δε παίζει.... είμαστε μέτριοι.....όταν βλέπεις ότι ο βιντα είναι τόσο ματωμένος τον κάνεις αλλαγή κ δε περιμένεις 4 λεπτά να μπει...επίσης ορισμένοι παίκτες είναι τραγικά κακοί.... φέτος είναι μια μεταβατική χρονιά όπου ο Ηλιόπουλος θα δει τι αλλαγές πρέπει να κάνει σε όλα τα επίπεδα.
Μέχρι το γκολ ήταν καλή δεν ευτυχίας παρα τις ευκαιρίες να προηγηθει ελεο και διαιτητή. Μεταβολή γκολ έχασε την ψυχραιμία της και έπαιξε ανορθολογικα. Νομίζω οι αλλαγές δεν βοήθησαν. Συνεχίζουμε το πρωταθλημα έχει δρόμο. Πρέπει να αποκτήσει η ομάδα σταθερότητα