Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Παπαϊωάννου: Τα μασκαριλίκια που είδαμε από τον διαιτητή και τον Λανουά να λέει «μια χαρά» δεν μας αντιπροσωπεύουν (VIDEO)


Άστραψε και βρόντηξε ο Παπαϊωάννου


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Φουλ επίθεση στην διαιτησία και εμμέσως πλην σαφώς στην ΚΕΔ εξαπέλυσε μετά το ματς με τον Πανσερραϊκό ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου.
«Δεν γίνεται να αποφεύγουμε να μιλάμε για αυτά που βλέπουμε. Δεν με ενδιαφέρει ο κ. Λανουά. Έχουμε μία διαιτησία που αλλοίωσε το αποτέλεσμα. Όπως το αλλοίωσε και λίγες μέρες πριν στο Κύπελλο», είπε χαρακτηριστικά ο Παπαϊωάννου.

«Δεν λέω πώς η ομάδα της Λαμίας ήταν καλή στο Κύπελλο αλλά διαμόρφωσε το αποτέλεσμα. Και σήμερα το διαμόρφωσε», επισήμανε και πρόσθεσε: «Εάν αφήσει τη φάση αυτή στην αρχή του αγώνα θα ήταν άλλο παιχνίδι. Τώρα την κόκκινη θα την κρίνουν άλλοι. Όμως στο 8ο με 9ο λεπτό είναι γκολ αυτή η φάση της Λαμίας», υπογράμμισε ο Παπαϊωάννου και υπογράμμισε: «Είμαστε παράγοντες που βάζουμε τα χρήματά μας. Να το κοιτάξει η Πολιτεία. Εάν συνεχίσουν έτσι εμείς, δεν έχουμε καμία δουλειά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν είμαι ο μόνος που βάζω χρήματα, αλλά αυτά τα μασκαριλίκια με τον Τσέτσιλα και ο κ. Λανουά να λέει στην εξέδρα πώς ήταν μία χαρά δεν μας αντιπροσωπεύουν». 

Και καταλήγοντας είπε: «Σε λίγα χρόνια δεν θα ασχολείται κανένας υγιής παράγοντας με το ποδόσφαιρο. Θα μείνουν μόνο οι στοιχηματζήδες».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ