Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Το ζεϊμπέκικο του Γκλέτσου στο Ηρώδειο (VIDEO)

Ο ηθοποιός και υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχε στη συναυλία για τη μουσική και τα τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Συναυλία αφιερωμένη στη μουσική και τα τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου διοργάνωσε το βράδυ της Τρίτης στο Ηρώδειο το Ταμείο Αλληλοβοήθειας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που συμμετείχαν στην παράσταση ήταν και ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος εμφανίστηκε στη σκηνή για να χορέψει το «ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας».

 

Στην πρώτη γραμμή των καθισμάτων βρισκόταν ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ.

Ο κ. Κασσελάκης αφού είδε το ζεϊμπέκικο του Απόστολου Γκλέτσου, όταν άναψαν τα φώτα φάνηκε να χαμογελάει και να χειροκροτάει χλιαρά.

Ερωτηθείς το πρωί της Τετάρτης για την παρουσία Κασσελάκη στην παράσταση, ο Απόστολος Γκλέτσος είπε «το έμαθα ότι ήταν εκεί. Δεν βρεθήκαμε. Εγώ βγήκα προς το τέλος, οπότε το έμαθα. Αν είναι δυνατόν να μη χαιρετηθούμε. Είμαι λάβρος για το να είναι αρχηγός σε ένα αριστερό κόμμα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ. Για το να έχουμε μια κοινωνική συνάντηση δεν υπάρχει λόγος. Και στο τέλος της ημέρες Έλληνες είμαστε όλοι. Δεν θα βγάλουμε τα σπαθιά να σκοτωθούμε».

Μετά την ολοκλήρωση της συναυλίας δημοσιογράφοι πλησίασαν τον Στέφανο Κασσελάκη για μια δήλωση με τον ίδιο να μην θέλει να πει το παραμικρό σχετικά με τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και να αρκείται να προειδοποιήσει για τον κινδυνο ατυχήματος. «Θα πατήσετε κάποιον άνθρωπο», «έτσι που το πάτε θα έχετε κάποιο ατύχημα» είπε στους δημοσιογράφους ο κ. Κασσελάκης.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ