Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

ΠΑΟΚ: Μέσα ο Τισουντάλι για Βόλο

O Μαροκινός προπονήθηκε κανονικά και έθεσε εαυτόν στην διάθεση του προπονητή του για την αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό

Σημαντική επιστροφή στον ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, αφού ο Ταρίκ Τισουντάλι έβγαλε το σημερινό πρόγραμμα της προπόνησης.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησε παιχνίδι κατοχής και στη συνέχεια τα ηνία ανέλαβε ο προπονητής για μερικές ασκήσεις που αφορούσαν την επιθετική τακτική της ομάδας. Στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη οικογενειακό τουρνουά, σε υψηλό τέμπο.

Ο Μπράντον Τόμας υποβλήθηκε σε θεραπεία κι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Αντώνης Τσιφτσής. Ο Ταρίκ Τισουντάλι προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί την Πέμπτη (19.09) στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ