Ο Μάκης Αγγελόπουλος θα δώσει εκτάκτως σήμερα Τρίτη συνέντευξη Τύπου. Ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ ΑΕΚ θα μιλήσει στις 16:00 και αναμένεται να ανακοινώσει μια πολύ σημαντική συμφωνία για το κλειστό των Άνω Λιοσίων.
Συγκεκριμένα, η ΚΑΕ ΑΕΚ ήρθε τα έχει βρει σε όλα με μεγάλη εταιρία του εξωτερικού (πρόκειται για πάροχο ενέργειας) για την ονοματοδοσία του κλειστού των Άνω Λιοσίων. Ο Μάκης Αγγελόπουλος αναμένεται λοιπόν να ανακοινώσει την πολύ σημαντική συμφωνία με την οποία το γήπεδο της Βασίλισσας θα αποκτήσει εμπορική ονομασία και το κλαμπ θα λάβει μεγάλα οικονομικά οφέλη.
Πέραν της συμφωνίας ο Μάκης Αγγελόπουλος θα μιλήσει και για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Πραγματικά μου κάνει εντύπωση πως καταφέρνουν στην ΚΑΕ και παρουσιάζουν την ομάδα τόσο θελκτική σε σπόνσορες.
D'Agostini για θεματικά πάρκα στο γήπεδο, τώρα άλλη εταιρία για ονοματοδοσία στο γήπεδο...
Δηλαδή, αν αυτή η ομάδα έκοβε τα εισητήρια που κόβουν ο ΠΑΟΚ και ο Αρης στο μπάσκετ, τι συμφωνίες και τι χορηγούς θα μπορούσε άραγε να προσελκύσει?
Πάμε παιδιά όποιος μπορεί να στηρίξουμε και το μπασκετικό τμήμα, το λέω γιατί και εγώ είμαι πολύ αμελής δυστυχώς όσον αφορά τη Βασίλισσα αλλά από φέτος θέλω να το δω ζεστά!
ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΜΩΡΕ!!!
ΕΛΑΤΕ ΓΗΠΕΔΟ ΑΥΡΙΟ!!