Ο Πανσερραϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο με τον προπονητή της ομάδας Ντράγκαν Κοκότοβιτς να χαρακτηρίζει την αναμέτρηση ως τελικό για την ομάδα του στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην Super League.
Σε δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ο Κοκότοβιτς τόνισε: «Ο αυριανός αγώνας είναι ένας τελικός και οι βαθμοί της νίκης θα είναι υπερπολύτιμοι για την συνέχεια του πρωταθλήματος της Super League. Για αυτό και το δημοτικό γήπεδο των Σερρών θα πρέπει να είναι γεμάτο ώστε για μια ακόμα φορά οι φίλαθλοι μας να αποτελέσουν τον 12ο παίκτη και να εμψυχώνουν συνέχεια τους ποδοσφαιριστές μας. Η ομάδα μας είναι πανέτοιμη, ήρθαν νέοι παίκτες που είναι στην διάθεση της ομάδας για την αυριανή αναμέτρηση, ξεπεράστηκαν προβλήματα τραυματισμών και θα παραταχθούμε αποφασισμένοι για την κατάκτηση της νίκης και των τριών βαθμών».
Στην 19μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, ο Κιτς, ο Πάρκερ και ο Σίντζιτς. Αναλυτικά η αποστολή για τον αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο: Ράντμαν, Βαλσαμάκης, Άμο, Κις, Ανάκογλου, Παπάζογλου, Γεωργιάδης, Παντελιάδης, Πάρκερ, Μπέλιτζιτς, Μαβενέ, Άλβαρες, Κάστρο, Κέρλα, Λεοζίνιο, Σουμπίνιο, Τριανταφύλλου, Νταλέ, Σίντζιτς.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
