Την Παρασκευή, οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, βρέθηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου συναντήθηκαν με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.
Θέμα συζήτησης, η παραχώρηση του ΣΕΦ στην πειραϊκή ΚΑΕ. Οι επαφές αναμένετα να συνεχιστούν, με τη διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει αναφερθεί δύο φορές, τους τελευταίους μήνες, στο θέμα της παραχώρησης του ΣΕΦ, τόσο στην παρουσίαση του Σάσα Βεζένκοβ, όσο και στην παρουσίαση του Εβάν Φουρνιέ, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι οι συζητήσεις κρατούν πάνω από τρία χρόνια χωρίς να έχει υπάρξει εξέλιξη.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

