Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Άρσεναλ: Οι διαιτητές ζήτησαν την αλλαγή φανέλας!

Ο σύνδεσμος των Άγγλων διαιτητών ζήτησε από την Premier League να γίνει αυτή η αλλαγή


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η Άρσεναλ για πρώτη φορά από το 1986 θα παίξει στην έδρα της Τότεναμ, στο κυριακάτικο ντέρμπι του βόρειου Λονδίνου, με την εκτός έδρας φανέλα της, λόγω αιτήματος της ένωσης διαιτητών, στον πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του αγγλικού πρωταθλήματος. 

Ο σύνδεσμος των Άγγλων διαιτητών ζήτησε από την Premier League να γίνει αυτή η αλλαγή, γιατί η πρώτη φανέλα των «κανονιέρηδων» είναι πολύ ...λευκή και οι διαιτητές του αγώνα μπορεί να μπερδευτούν με τις λευκές εμφανίσεις των παικτών της Τότεναμ! 
Ετσι, γνωστοποιήθηκε πως οι παίκτες του Μίκελ Αρτέτα θα παίξουν με τη μαύρη εμφάνιση - που χρησιμοποιεί εκτός έδρας - κάτι που έχει να συμβεί σε εκτός έδρας ντέρμπι με τους «Σπερς» από τη σεζόν 1985-1986. Παράλληλα, συμφωνήθηκε να φορέσει και η Τότεναμ τη δική της, εκτός έδρας σκούρα φανέλα, όταν θα παίξει στο «Εμιρεϊτς», τον Ιανουάριο του 2025.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ