Την προετοιμασία της για το ματς της Δευτέρας με τον Βόλο στη Φιλαδέλφεια ξεκίνησε η ΑΕΚ. Η αγωνία είχε να κάνει με την υγεία του Αρόλντ Μουκουντί ο οποίος λόγω ενοχλήσεων επέστρεψε από την Εθνική Καμερούν. Το θετικό είναι πως ο στόπερ της ΑΕΚ σήμερα ένιωθε καλύτερα, μετά τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν και ακολούθησε μέρος της προπόνησης.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Ελπιζω να μην αρχισει ξανα η ΠΑΕ να μην ενημερωνει για τους τραυματισμους. Καταλαβαινω οτι το κανει για δικους της λογους αλλα και περυσι που δεν εβγαινε τιποτα προς τα εξω στον κοσμο υπηρχε μουρμουρα με αυτα που ακουγαμε δεξια κι αριστερα. Χαρακτηριστικο ηταν ο τραυματισμος του Πινεδα πριν το ματς στην Ολλανδια, και οσοι ειχαμε παει Αμστερνταμ ακουσαμε μεχρι οτι τσακωθηκαν Μουκουντι - Πινεδα και ψαχναμε μετα τις φωτογραφιες απο την αποστολη της ομαδας να δουμε αν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ταξιδεψαν ή οχι. Οπως και ενα σκησιμο στο ποδι του Βιντα το μαθαμε απο αναρτηση της γυναικας του στο ινσταγκραμ. Δεν ειναι κακο να πει η ομαδα οτι ο Μουκουντι θα μεινει εκτος προπονησεων 10-15 μερες κι ας μην αναφερει τι ενοχλησεις εχει ακριβως.
Ισχύει δε ξέραμε αν κάποιος θα λείψει για έναν μήνα ή αν ξαφνικά θα είναι έτοιμος αύριο.