Στο "Φίλιπς Στάντιον", για τον τρίτο όμιλο της League A του Nations League, η Βοσνία έβαλε δύσκολα, στο πρώτο 45λεπτο στην Ολλανδία, έχοντας ισοφαρίσει με τον Ντεμίροβιτς το γκολ του Ζίρκζι, για να έρθει όμως ένα γκολ του Ρέιντερς στις καθυστερήσεις να επαναφέρει την... τάξη και να απελευθερώσει τους Ολλανδούς. Στο δεύτερο μέρος, η Ολλανδία έφτασε, άνετα, στο πειστικό 5-2 με τα τέρματα των Χάκπο (56'), Βέγκχορστ (88') και Σίμονς (90'+2'). Είχε μειώσει, προσωρινά, σε 3-2, για τους Βόσνιους, ο Τζέκο στο 73'.
Δείτε εδώ τα highlights της αναμέτρησης
Στα πλαίσια του τρίτου ομίλου της League A, η Γερμανία, με 23 τελικές και εννέα μεγάλες ευκαιρίες, επιβλήθηκε 5-2 της Ουγγαρίας στο Ντίσελντορφ. Πέντε διαφορετικοί σκόρερ για την εθνική ομάδα, με τον Φίλκρουγκ να ανοίγει το σκορ, στο 27ο λεπτό, για να ακολουθήσουν, στο δεύτερο ημίχρονο, άλλα τέσσερα τέρματα από τους Μουσιάλα (58'), Βιρτς (66'), Πάβλοβιτς (77') και Χάβερτς (81').
Δείτε εδώ τα highlights της αναμέτρησης
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!